Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Οι Μέλισσες αγριεύουν τις νύχτες στο Γυάλινο»: Α. Μουτσάτσου, Alex Sid, Δ. Γκοτσόπουλος και καλεσμένοι-έκπληξη

«Οι Μέλισ­σες αγριεύ­ουν τις νύχτες στο Γυά­λι­νο». Έτσι τιτλο­φο­ρεί­ται η μου­σι­κή παρά­στα­ση που ξεκί­νη­σε στο Γυά­λι­νο Μου­σι­κό Θέα­τρο στις 13 Δεκέμ­βρη και στην οποία συμ­με­τέ­χουν η τρα­γου­δί­στρια Ανα­στα­σία Μου­τσά­τσου, ο συν­θέ­της-ερμη­νευ­τής Alex Sid (Αλέ­ξαν­δρος Σιδη­ρό­που­λος) και ο ηθο­ποιός Δημή­τρης Γκοτσόπουλος.

Η μου­σι­κή παρά­στα­ση βασί­ζε­ται στα τρα­γού­δια που έχει συν­θέ­σει για την τηλε­ο­πτι­κή σει­ρά «Άγριες Μέλισ­σες» ο Alex Sid και ερμη­νεύ­ουν η Α. Μου­τσά­τσου και ο πρω­τα­γω­νι­στής της σει­ράς Δ. Γκοτσόπουλος.

Ανά­με­σα στα τρα­γού­δια αυτά είναι τα «Κάθε Δει­λι­νό», «Σ’ αγά­πη­σα», «Μάτια Κει­στά», «Κεντρί», «Κοκ­κι­νο­λαί­μης», σε μου­σι­κή Alex Sid και στί­χους Ουρα­νί­ας Πατέλ­λη, τα οποία έχουν τρα­γου­δή­σει η Ανα­στα­σία Μου­τσά­τσου, η Δανάη Μιχα­λά­κη, ο Αλέ­ξαν­δρος Σιδη­ρό­που­λος και άλλοι. 

Η πρε­μιέ­ρα- sold out — της μου­σι­κής παρά­στα­σης έγι­νε στις 13 Δεκέμ­βρη με καλε­σμέ­νη την ηθο­ποιό-πρω­τα­γω­νί­στρια των «Άγριων Μελισ­σών» Μαρία Κίτσου, ενώ την παρά­στα­ση θα πλαι­σιώ­σουν τις επό­με­νες μέρες και άλλοι καλε­σμέ­νοι-έκπλη­ξη, όπως οι ηθο­ποιοί Δανάη Μιχα­λά­κη και Γιάν­νης Βασιλώττος.

Ωρα έναρ­ξης: 21:30
Eισι­τή­ριο bar: 15 ευρώ
Εισι­τή­ριο για τρα­πέ­ζι: 20 ευρώ

Η προ­πώ­λη­ση εισι­τη­ρί­ων γίνε­ται ηλε­κτρο­νι­κά στο www.viva.gr και τηλε­φω­νι­κά στο 11876 και στο 210 9315600.

Γυά­λι­νο Μου­σι­κό Θέα­τρο: Λεω­φό­ρος Συγ­γρού 143, Νέα Σμύρνη.

che guevara 008

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο