Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ουκρανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου: Ζητά τιμωρία του Άρη για πανό κατά των ναζί του Αζόφ!!

Επι­στο­λή με την οποία ζητά να τιμω­ρη­θεί ο Άρης, επει­δή οι οπα­δοί του ανάρ­τη­σαν πανό ενά­ντια στους δολο­φό­νους ναζί του Αζόφ, έστει­λε στην UEFA η Ουκρα­νι­κή Ομο­σπον­δία Ποδο­σφαί­ρου. Το περι­στα­τι­κό έγι­νε πριν από μια βδο­μά­δα στο γήπε­δο του Άρη, κατά τη διάρ­κεια του πρώ­του αγώ­να με την Ντι­να­μό Κιέ­βου για τον 3ο προ­κρι­μα­τι­κό γύρο του Conference League.

Το πανό έγρα­φε «Smash Azov Nazis» («Συντρίψ­τε τους ναζί του Αζόφ»), ενώ σε άλλο πανό των φιλά­θλων του Άρη ανα­γρα­φό­ταν «Έξω οι ναζί από το ποδόσφαιρο».

Στην επι­στο­λή της στην UEFA η Ουκρα­νι­κή Ομο­σπον­δία κάνει λόγο για «μήνυ­μα μίσους» ενα­ντί­ον της Ουκρα­νί­ας και βαφτί­ζει το επί­μα­χο πανό «ρωσι­κή προ­πα­γάν­δα», αφή­νο­ντας υπο­νο­ού­με­να για επα­φές μερί­δας οπα­δών του Αρη «με ρωσι­κά κινή­μα­τα». Παράλ­λη­λα επι­χει­ρεί να παρου­σιά­σει ως …αθώ­ες περι­στε­ρές τα μέλη του τάγ­μα­τος Αζόφ, ισχυ­ρι­ζό­με­νη ότι «δεν έχουν σχέ­ση με τους ναζί» και ότι αυτό απο­τε­λεί «μέρος της ρωσι­κής προπαγάνδας».

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο