Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο ένας πιο άθλιος από τον άλλο… (Marfin)

Το σόου που στή­θη­κε πάνω στα θύμα­τα της δολο­φο­νι­κής επί­θε­σης στη Μαρ­φίν από ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, απο­τε­λεί όνει­δος όχι μόνο για τους νεκρούς και τις οικο­γέ­νειές τους, αλλά για όλους τους εργαζόμενους.

Μιλά­με για την αντι­πα­ρά­θε­ση με αφορ­μή το θέμα της αίτη­σης αναί­ρε­σης της δικα­στι­κής από­φα­σης που έδι­νε απο­ζη­μιώ­σεις στους συγ­γε­νείς των θυμά­των της Μαρ­φίν και η οποία εκδι­κά­ζε­ται την 1η Ιου­νί­ου. Χτες, λοι­πόν ο πρω­θυ­πουρ­γός, μετά τις απο­κα­λύ­ψεις ότι, ενώ η κυβέρ­νη­ση «στή­νει» ένα δια­κομ­μα­τι­κό σόου για να τιμή­σει τα θύμα­τα, την ίδια στιγ­μή πάει στα δικα­στή­ρια για να μην δοθούν απο­ζη­μιώ­σεις στους συγ­γε­νείς των θυμά­των, ανα­κοί­νω­σε ότι το Δημό­σιο δε θα ασκή­σει τα ένδι­κα μέσα… Όμως, ταυ­τό­χρο­να, για να δικαιο­λο­γή­σουν τα αδι­καιο­λό­γη­τα, τα στε­λέ­χη της ΝΔ χρη­σι­μο­ποιούν την άθλια δικαιο­λο­γία ότι τις αναι­ρέ­σεις τις κάνει αυτό­μα­τα το νομι­κό συμ­βού­λιο του κρά­τους και άρα η κυβέρ­νη­ση δεν έχει καμία εμπλοκή.

Κι αν σε κάποιους κάτι θυμί­ζει αυτό, έχουν δίκιο. Την ίδια ακρι­βώς άθλια δικαιο­λο­γία είχε χρη­σι­μο­ποι­ή­σει ο ΣΥΡΙΖΑ όταν, ως κυβέρ­νη­ση, έκα­νε εφέ­σεις κατά δικα­στι­κών απο­φά­σε­ων που δικαί­ω­ναν συντα­ξιού­χους! Τι έλε­γε το υπουρ­γείο Εργα­σί­ας επί ΣΥΡΙΖΑ γι’ αυτό το θέμα των συντα­ξιού­χων τον Οκτώ­βρη του 2018; Θαυ­μά­στε: «Τα ένδι­κα μέσα κατα­τί­θε­νται από τη νομι­κή υπη­ρε­σία, της οποί­ας προ­ΐ­στα­ται το Νομι­κό Συμ­βού­λιο του Κρά­τους και σε καμία περί­πτω­ση οι υπουρ­γοί δεν υπει­σέρ­χο­νται στη δια­δι­κα­σία να υπα­γο­ρεύ­ουν τα δικόγραφα»…

Ο ένας είναι πιο άθλιος από τον άλλο…

Πηγή: 902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο