Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο διασώστης Ιάσονας Αποστολόπουλος καταγγέλλει στοχοποίησή του από υποστηρικτή των «Σπαρτιατών» και του Κασιδιάρη

Με ανάρ­τη­σή του στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, ο δια­σώ­στης Ιάσο­νας Απο­στο­λό­που­λος καταγ­γέλ­λει την στο­χο­ποί­η­σή του από χρή­στη του Twitter με πολι­τι­κές ανα­φο­ρές στο κόμ­μα «Σπαρ­τιά­τες» και τον φυλα­κι­σμέ­νο ναζι­στή Ηλία Κασιδιάρη.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, στις 18 Ιού­νη 2023, ο χρή­στος με όνομα/ψευδώνυμο «Γρη­γό­ριος Τσού­λος» ανέ­βα­σε στο λογα­ρια­σμό του φωτο­γρα­φία του Απο­στο­λό­που­λου, του προ­έ­δρου της Πακι­στα­νι­κής κοι­νό­τη­τας «Ενό­τη­τα» Τζα­βέντ Ασλάμ και του γενι­κού γραμ­μα­τέα της ΚΕΕΡΦΑ, Πέτρου Κων­στα­ντί­νου, καλώ­ντας σε… δολο­φο­νία των τριών μέσω ελεύ­θε­ρου σκοπευτή.

Συγκε­κρι­μέ­να, ο χρή­στης έγρα­φε στο μήνυ­μά του:

«Ας ελπί­σου­με αγα­πη­τοί μου συνέλ­λη­νες ότι εις το εγγύς μέλ­λον θα βρε­θεί ένα ευλο­γη­μέ­νο, ένα άγιο χέρι ενός ελεύ­θε­ρου σκο­πευ­τή το οποίο θα υλο­ποι­ή­σει τα δέο­ντα εκπλη­ρώ­νο­ντας τον δια­καή πόθο κάθε σκε­πτό­με­νου κάθε ουσια­στι­κού Ελλη­να. Ητοι… να επι­σπεύ­σει το βιο­λο­γι­κό τέλος των εικο­νι­ζο­μέ­νων… Αρκε­τά­α­α­α­αα!!!! Αρκε­τά πλέ­ον αγα­πη­τοί μου!!!!».

Έκτο­τε, ο χρή­στης διέ­γρα­ψε το προ­φίλ του. Ωστό­σο για το γεγο­νός κατα­τέ­θη­κε μήνυ­ση στην Εισαγ­γε­λία Πλημ­με­λειο­δι­κών Αθηνών.

«Το κρά­τος στο­χο­ποιεί, οι φασί­στες απει­λούν», έγρα­ψε σχε­τι­κά ο Ιάσο­νας Αποστολόπουλος.

Εξώ­δι­κο εστά­λη και στην εφη­με­ρί­δα «Απο­γευ­μα­τι­νή» για το πρω­το­σέ­λι­δο άρθρο που τιτλο­φο­ρού­νταν «ΜΚΟ πλοη­γοί προς την κόλαση».

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο