Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ο φασιστικός βόθρος ξεχείλισε: Συντονισμένη λάσπη και συκοφαντίες ενάντια στο ΚΚΕ

Την… σκυ­τά­λη της γκαι­μπε­λι­κής συκο­φα­ντί­ας και του αντι­κομ­μου­νι­σμού πήρε σήμε­ρα η φασι­στι­κή σκου­πι­δο­φυλ­λά­δα «Μακε­λειό» από το zougla.gr του Τριανταφυλλόπουλου.

Ο βόθρος της ακρο­δε­ξιάς σαπί­λας ξεχεί­λι­σε για άλλη μια φορά, στά­ζο­ντας αντι­κομ­μου­νι­στι­κή χολή και fake news με το κιλό. Έτσι, μετά το χθε­σι­νό γκαι­μπε­λι­κού τύπου δημο­σί­ευ­μα του zougla.gr, έχου­με σήμε­ρα το παρα­κά­τω πρω­το­σέ­λι­δο της εμε­τι­κής φυλλάδας.

makeleio 01 25 11 2020 1

 

Διό­λου τυχαία, όλη αυτή η λάσπη, οι συκο­φα­ντί­ες και τα ψέμα­τα ενά­ντια στο ΚΚΕ, έρχο­νται λίγες μόλις μέρες μετά την επέ­τειο του Πολυ­τε­χνεί­ου και το «σπά­σι­μο» της κυβερ­νη­τι­κής απα­γό­ρευ­σης στο κέντρο της Αθήνας.

Σαν έτοι­μα από και­ρό, τα κορά­κια της μαύ­ρης ακρο­δε­ξιάς και οι βαστά­ζοι της κυβέρ­νη­σης της ΝΔ, ξεκί­νη­σαν συντο­νι­σμέ­νες επι­θέ­σεις ενά­ντια στο ΚΚΕ. Από την αντι­δή­μαρ­χο του Μπα­κο­γιάν­νη Αλ. Έβερτ, τον Μπο­γδά­νο, τα «τζη­με­ροει­δή» και τα πλη­ρω­μέ­να νεο­δη­μο­κρα­τι­κά τρολ του δια­δι­κτύ­ου μέχρι την γρα­φι­κή ακρο­δε­ξιά καρι­κα­τού­ρα που λέγε­ται Φαή­λος Κρα­νι­διώ­της και από τον βασι­λιά του «κιτρι­νι­σμού» Τρια­ντα­φυλ­λό­που­λο μέχρι την φασι­στο­φυλ­λά­δα του Στ. Χίου.

Αδυ­να­τούν να χωνέ­ψουν η κυβέρ­νη­ση και τα ακρο­δε­ξιά δεκα­νί­κια της το «σπά­σι­μο» της χου­ντι­κής απα­γό­ρευ­σης της 17ης Νοέμβρη.

Αδυ­να­τούν να κατα­πιούν ότι, παρά το lockdown και τα αυστη­ρά μέτρα, το εργα­τι­κό-λαϊ­κό κίνη­μα οργα­νώ­νε­ται και διεκ­δι­κεί αυτά που του ανή­κουν, προ­ε­τοι­μά­ζο­ντας την αυρια­νή απερ­γία και άλλες πολύ­μορ­φες κινητοποιήσεις.

Ξέρουν, όμως, καλά οι πατρι­δέ­μπο­ροι και τα τσι­ρά­κια του κεφα­λαί­ου ποιόν έχουν απέ­να­ντι τους.

Ξέρουν καλά — κι’ αν το ξέχα­σαν τους το θυμί­ζου­με — ότι οι κομ­μου­νι­στές δεν λύγι­σαν σε επι­θέ­σεις κατά πολύ ισχυ­ρό­τε­ρες από αυτές που εξα­πο­λύ­ουν αυτοί σήμερα.

Αν νομί­ζουν οι «ζού­γκλες», τα «μακε­λειά», τα θλι­βε­ρά έμμι­σθα τρολ των μέσων κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, τα φασι­στα­ριά τύπου «Τζή­με­ρου», οι «Φαή­λοι» και τα λοι­πά μαντρό­σκυ­λα των καπι­τα­λι­στών ότι μπο­ρούν να χτυ­πή­σουν το ΚΚΕ και το οργα­νω­μέ­νο εργα­τι­κό-λαϊ­κό κίνη­μα, πλα­νώ­νται πλά­νην οικτράν.

Θα φάνε τα μού­τρα τους.

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο