Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Αντιεμβολιαστές επιτέθηκαν στην πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου

Επί­θε­ση από αντιεμ­βο­λια­στές και αρνη­τές του κορο­νοϊ­ού καταγ­γέλ­λει πως δέχθη­κε η πρό­ε­δρος του Ιατρι­κού Συλ­λό­γου Πάτρας Άννα Μαστοράκου.

Η κ. Μαστο­ρά­κου, που είναι και αντι­πρό­ε­δρος του Πανελ­λη­νί­ου Ιατρι­κού Συλ­λό­γου, δήλω­σε στο pelop.gr ότι το πρωί του Σαβ­βά­του (18/12) κατά τη διάρ­κεια ενη­με­ρω­τι­κής εκδή­λω­σης σε ξενο­δο­χείο της Πάτρας δέχθη­κε απει­λές από αντιεμ­βο­λια­στές και αρνητές.

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, σύμ­φω­να με την καταγ­γε­λία της Α. Μαστο­ρά­κου, μπή­κε ξαφ­νι­κά στην αίθου­σα της εκδή­λω­σης ένα άτο­μο το οποίο την κάλε­σε να κατέ­βει στο ισό­γειο προ­κει­μέ­νου να παρα­λά­βει κάποιο έγγραφο.

Κατέ­βη­κα λοι­πόν στο ισό­γειο και μου έδω­σαν ένα έγγρα­φο το οποίο είπαν πως είναι η τεκ­μη­ρί­ω­ση πως τα εμβό­λια είναι δηλη­τή­ριο κτλ.

Δεν παρέ­λα­βα το έγγρα­φο. Με απο­κά­λε­σαν «δολο­φό­νο» και πως δηλη­τη­ριά­ζω πολί­τες με το εμβό­λιο. Στη συνέ­χεια κινή­θη­κα προς το χώρο στάθ­μευ­σης, στο αυτο­κί­νη­τό μου. Με ακο­λού­θη­σαν και άρχι­σαν να φωνά­ζουν περισ­σό­τε­ρο, με τρά­βη­ξαν από το χέρι και συνέ­χι­σαν την λεκτι­κή επί­θε­ση προς το μέρος μου.

Δεν μπο­ρούν να απο­κα­λούν δολο­φό­νο την αντι­πρό­ε­δρο του Πανελ­λή­νιου Ιατρι­κού Συλ­λό­γου, είναι απα­ρά­δε­κτο. Είναι η τρί­τη φορά που συμ­βαί­νει ένα τέτοιο περι­στα­τι­κό και δε θα το αφή­σω έτσι. Την Δευ­τέ­ρα θα κατα­θέ­σω μηνυ­τή­ρια ανα­φο­ρά στον Εισαγ­γε­λέα» κατα­λή­γει η κ. Μαστοράκου.

Εκδόσεις Ατέχνως Atexnos click

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο