Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Σε κλίμα συγκίνησης η κηδεία του Αντρέα Αντωνόπουλου

Σε κλί­μα συγκί­νη­σης, πλή­θος κόσμου από συγ­γε­νείς, συντρό­φους, και φίλους απο­χαι­ρέ­τη­σαν το πρωί της Τετάρ­της στο Α’ Νεκρο­τα­φείο Πατρών, τον σύντρο­φο Αντρέα Αντω­νό­που­λο που έφυ­γε από τη ζωή τη Δευ­τέ­ρα 17 Ιούλη.

Στην τελε­τή απο­χαι­ρε­τι­σμού παρευ­ρέ­θη­καν  τα μέλη του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Αρβα­νι­τά­κης, Κώστα Παρα­σκευάς και Λουί­ζα Ράζου, καθώς και τα μέλη της ΚΕ του Κόμ­μα­τος Δημή­τρης Τζα­βά­ρας, Νίκος Καρα­θα­να­σό­που­λος, Σωτή­ρης Παρί­σης, Κώστας Μπά­τσι­κας, Γιάν­νης Μανου­σο­γιαν­νά­κης και Νίκος Κου­του­μά­νος. Παρευ­ρέ­θη­κε επί­σης αντι­προ­σω­πεία του ΚΣ της ΚΝΕ με επι­κε­φα­λής τον Στά­θη Κεντρή, μέλος του Κεντρι­κού Συμ­βου­λί­ου και γραμ­μα­τέα του Συμ­βου­λί­ου Περιο­χής Δυτι­κής Ελλά­δας της ΚΝΕ.

Σύσ­σω­μη έδω­σε το «παρών» η Δημο­τι­κή Αρχή της Πάτρας, με επι­κε­φα­λής τον δήμαρ­χο Πατρέ­ων Κώστα Πελε­τί­δη. Παρευ­ρέ­θη­κε επί­σης αντι­προ­σω­πεία του Εργα­τι­κού Κέντρου Πάτρας  με επι­κε­φα­λής τον Δημή­τρη Μαρ­μού­τα, αντι­προ­σω­πεία του Συν­δι­κά­του Οικο­δό­μων Πάτρας και της Ομο­σπον­δί­ας Οικο­δό­μων Ελλάδας.

Τιμη­τι­κή φρου­ρά δίπλα στο φέρε­τρο  με την τιμη­μέ­νη σημαία του Κόμ­μα­τος, στά­θη­καν τα μέλη του ΠΓ και της ΚΕ του ΚΚΕ, μέλη της Επι­τρο­πής Περιο­χής Δυτι­κής Ελλά­δας και της Τομε­α­κής Επι­τρο­πής Αχα­ΐ­ας του ΚΚΕ, σύντρο­φοι από τη Δημο­τι­κή Αρχή της Πάτρας, αλλά και σύντρο­φοι οικοδόμοι.

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο