Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Σε σοβαρή κατάσταση 25χρονη μετά από άγρια επίθεση του συντρόφου της

Έκτος κιν­δύ­νου νοση­λεύ­ε­ται στο νοσο­κο­μείο μία 25χρονη, η οποία δέχθη­κε επί­θε­ση με μαχαί­ρι από τον 28χρονο σύντρο­φό της, στην περιο­χή του Σκα­γιο­που­λεί­ου, στην Πάτρα. Σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, αμέ­σως μετά την επί­θε­ση, ο 28χρονος έσπευ­σε να εξα­φα­νι­στεί, ενώ σε εξέ­λι­ξη είναι οι έρευ­νες για τον εντο­πι­σμό του. Μάλι­στα, σε βάρος του 28χρονου έχει σχη­μα­τι­σθεί δικο­γρα­φία για από­πει­ρα ανθρωποκτονίας.

Όσον αφο­ρά το περι­στα­τι­κό, ο άνδρας και η γυναί­κα δια­πλη­κτί­στη­καν, σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, για άγνω­στο ακό­μα λόγο, σε εξω­τε­ρι­κό χώρο, στην οδό Μπε­νι­ζέ­λου Ρού­φου. Στην συνέ­χεια ο 28χρονος επι­τέ­θη­κε ενα­ντί­ον της 25χρονης και την έπλη­ξε με μαχαί­ρι τέσ­σε­ρις φορές στην ωμο­πλά­τη και μία φορά στο λαιμό.

Περί­οι­κοι, που άκου­σαν τις φωνές της 25χρονης, ειδο­ποί­η­σαν το ΕΚΑΒ και την αστυ­νο­μία, ενώ αμέ­σως μετά η γυναί­κα δια­κο­μί­σθη­κε στο νοσο­κο­μείο, όπου υπε­βλή­θη σε χει­ρουρ­γι­κή επέμ­βα­ση, για την αντι­με­τώ­πι­ση των τραυ­μά­των της.

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο