Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πάτρα: Τρεις νεκροί σε τροχαίο δυστύχημα, ανάμεσά τους και ένα νήπιο

Τρεις νεκροί, ανά­με­σά τους και ένα νήπιο ηλι­κί­ας 3 ετών, καθώς και δύο τραυ­μα­τί­ες, είναι ο τρα­γι­κός απο­λο­γι­σμός τρο­χαί­ου δυστυ­χή­μα­τος, που σημειώ­θη­κε αργά χθες το βρά­δυ στο 166ο χιλιό­με­τρο της Εθνι­κής Οδού Πατρών-Αθη­νών, κοντά στην είσο­δο της αχαϊ­κής πρωτεύουσας.

Ειδι­κό­τε­ρα, σύμ­φω­να με την αστυ­νο­μία, το ΙΧ επι­βα­τι­κό αυτο­κί­νη­το που οδη­γού­σε ένας 66χρονος και επέ­βαι­ναν το νήπιο ηλι­κί­ας τριών ετών και μία γυναί­κα 61 ετών, κινεί­το στο ρεύ­μα κυκλο­φο­ρί­ας προς Πάτρα. Όμως, για άγνω­στους ακό­μα λόγους, το αυτο­κί­νη­το του 66χρονου εξε­τρά­πη από την πορεία του και προ­σέ­κρου­σε σε κολώ­να φωτισμού.

Στην συνέ­χεια, το αυτο­κί­νη­το του 66χρονου πέρα­σε στο αντί­θε­το ρεύ­μα κυκλο­φο­ρί­ας και συγκρού­στη­κε αρχι­κά με ένα δεύ­τε­ρο ΙΧ επι­βα­τι­κό αυτο­κί­νη­το, το οποίο οδη­γού­σε μία γυναί­κα 53 ετών, ενώ κατό­πιν συγκρού­στη­κε και με ένα τρί­το ΙΧ επι­βα­τι­κό αυτο­κί­νη­το που οδη­γού­σε επί­σης μία γυναί­κα, ηλι­κί­ας 51 ετών.

Αμέ­σως μετά το τρο­χαίο έφθα­σαν στο σημείο επτά πυρο­σβέ­στες, οι οποί­οι απε­γκλώ­βι­σαν τους οδη­γούς των τριών αυτο­κι­νή­των, το νήπιο ηλι­κί­ας τριών ετών και την 61χρονη, που επέ­βαι­ναν στο ίδιο αυτο­κί­νη­το με τον 66χρονο.

Στην συνέ­χεια, ασθε­νο­φό­ρα του ΕΚΑΒ που είχαν ήδη φθά­σει στο σημείο του τρο­χαί­ου μετέ­φε­ραν τους πέντε τραυ­μα­τί­ες στο νοσο­κο­μείο της Πάτρας, όπου παρά τις προ­σπά­θειες των για­τρών υπέ­κυ­ψαν στα τραύ­μα­τά τους ο 66χρονος, το νήπιο ηλι­κί­ας τριών ετών και η 53χρονη οδη­γός ενός εκ των αυτοκινήτων.

Επί­σης, στο νοσο­κο­μείο νοση­λεύ­ο­νται τραυ­μα­τι­σμέ­νες η 61χρονη, που επέ­βαι­νε στο αυτο­κί­νη­το του 66χρονου και η 51χρονη οδη­γός του τρί­του αυτοκινήτου.

Προ­α­νά­κρι­ση για τα αίτια του τρο­χαί­ου διε­νερ­γεί το τμή­μα Τρο­χαί­ας Πατρών.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο