Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Ψωμιάδης

«Έφυ­γε» ξαφ­νι­κά σε ηλι­κία 58 ετών ο δημο­σιο­γρά­φος Κώστας Ψωμιά­δης, χρό­νια εργα­ζό­με­νος στο ραδιό­φω­νο και την τηλε­ό­ρα­ση του «902»

Ο Κώστας Ψωμιά­δης γεν­νή­θη­κε στην Αθή­να το 1963.
Σπού­δα­σε δημο­σιο­γρα­φία στο Πανε­πι­στή­μιο Λομο­νό­σοφ της Μόσχας με μετα­πτυ­χια­κή ειδί­κευ­ση στην παρα­γω­γή τηλε­ο­πτι­κών ντοκιμαντέρ.
Υπήρ­ξε μέλος της ΚΝΕ και του ΚΚΕ.

Το 1988 ξεκί­νη­σε να εργά­ζε­ται ως δημο­σιο­γρά­φος στον «Ριζο­σπά­στη», στο Πολι­τι­στι­κό, Εργα­τι­κό κ.ά. ρεπορ­τάζ. Από το 1989 εργά­στη­κε στο ραδιό­φω­νο του «902» και στη συνέ­χεια στην τηλε­ό­ρα­ση, όπου παρου­σί­α­ζε και το δελ­τίο ειδήσεων.

Εργά­στη­κε επί­σης για ένα διά­στη­μα στον ρ/σ «Planet» και στο περιο­δι­κό «Greek Forum».

Υπήρ­ξε συνι­δρυ­τής του ενη­με­ρω­τι­κού portal fmvoice.gr και της εβδο­μα­διαί­ας εφη­με­ρί­δας «FINANCE & MARKETS VOICE».

«Ο Κώστας Ψωμιά­δης ήταν ένας σεμνός, αξιο­πρε­πής και δια­κρι­τι­κός δημο­σιο­γρά­φος, ιδιαί­τε­ρα αγα­πη­τός στους συνα­δέλ­φους του. Δια­κρί­θη­κε για την επαγ­γελ­μα­τι­κή του προ­σή­λω­ση, το ήθος και την αφο­σί­ω­σή του στο λει­τούρ­γη­μά μας», σημειώ­νει η ΕΣΗΕΑ στην ανα­κοί­νω­σή της, με την οποία εκφρά­ζει τα συλ­λυ­πη­τή­ρια του ΔΣ στη σύζυ­γο και την κόρη του.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο