Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ακόμη μία υπόθεση βιασμού στο εισαγγελικό στόχαστρο

Στο στό­χα­στρο των εισαγ­γε­λέ­ων έχει τεθεί συγκε­κρι­μέ­νη υπό­θε­ση καταγ­γελ­λό­με­νου βια­σμού από γνω­στό ηθο­ποιό. Για την υπό­θε­ση, που είναι στο όριο της παρα­γρα­φής, έχει κατα­τε­θεί μήνυ­ση και σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες η έρευ­να ανα­τέ­θη­κε στην Αστυ­νο­μία με εντο­λή να προ­βεί σε όλες τις ενδει­κνυό­με­νες ενέρ­γειες ώστε τάχι­στα να ολο­κλη­ρω­θεί η έρευ­να. Δημο­σιεύ­μα­τα κάνουν λόγο και για ένταλ­μα σύλ­λη­ψης τις προ­σε­χείς ημέ­ρες ή και ώρες.

Ο μηνυ­τής φέρε­ται να συν­δέ­ει τον καταγ­γελ­λό­με­νο ηθο­ποιό με τον κατη­γο­ρού­με­νο Δημή­τρη Λιγνάδη.

Στο μετα­ξύ ο πρό­ε­δρος του Πει­θαρ­χι­κού Συμ­βου­λί­ου των Ελλή­νων Ηθο­ποιών Πασχά­λης Τσα­ρού­χας καλεί­ται σε κατά­θε­ση από τον Εισαγ­γε­λέα που ερευ­νά υπο­θέ­σεις σεξουα­λι­κής βίας στον χώρο του θεάτρου.

Μετά την έναρ­ξη της εξέ­τα­σης μαρ­τύ­ρων, που έγι­νε με τον πρό­ε­δρο του Σωμα­τεί­ου Ελλή­νων Ηθο­ποιών Σπύ­ρο Μπι­μπί­λα, ο Εισαγ­γε­λέ­ας καλεί πλέ­ον σε κατά­θε­ση τον ηθο­ποιό Πασχά­λη Τσα­ρού­χα που προ­ΐ­στα­ται του επτα­με­λούς Συμ­βου­λί­ου που διε­νερ­γεί πει­θαρ­χι­κή έρευ­να με βάση καταγ­γε­λί­ες κατά μελών του Συλλόγου.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο κ. Μπι­μπί­λας δεν προ­σκό­μι­σε φακέ­λους στον εισαγ­γε­λι­κό λει­τουρ­γό, κάτι που ανα­μέ­νε­ται να πρά­ξει την Τετάρ­τη ο πρό­ε­δρος του Συμ­βου­λί­ου κ. Τσαρούχας.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο