Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πέθανε ο κομμουνιστής ακούραστος αγωνιστής γιατρός Βασίλης Τοπαλλιανίδης

Το Τμή­μα Υγεί­ας — Πρό­νοιας της ΚΕ του ΚΚΕ, η ΤΟ Υγεί­ας — Πρό­νοιας της ΚΟ Αττι­κής και η ΚΟ Πρω­το­βάθ­μιας Φρο­ντί­δας Υγεί­ας απο­χαι­ρε­τούν με θλί­ψη και βαθύ­τα­το σεβα­σμό τον σύντρο­φό μας Βασί­λη Τοπαλ­λια­νι­δη, ακού­ρα­στο αγω­νι­στή μέχρι την τελευ­ταία στιγ­μή, σημειώ­νο­ντας:

«Ο σύντρο­φός μας ήταν πνευ­μο­νο­λό­γος — φυμα­τιο­λό­γος στο Κέντρο Υγεί­ας Αχαρ­νών, έδι­νε καθη­με­ρι­νές μάχες στους χώρους δου­λειάς, υπήρ­ξε για χρό­νια εκλεγ­μέ­νος στο ΔΣ και στην Ομο­σπον­δία του Συλ­λό­γου Εργα­ζο­μέ­νων Επι­στη­μο­νι­κού Υγειο­νο­μι­κού Προ­σω­πι­κού. Απο­τέ­λε­σε παρά­δειγ­μα με την ζωή και την στά­ση του για όλους εμάς τους συντρό­φους του στην Υγεία. Τόσο μεγά­λη ήταν η έγνοια του για το κόμ­μα που μέχρι και τις τελευ­ταί­ες του μέρες συνο­μι­λού­σε μαζί μας, εξέ­φρα­ζε την αγω­νία του και την αισιο­δο­ξία του ότι στις επι­κεί­με­νες εκλο­γές του σωμα­τεί­ου ” θα τα πάμε καλύ­τε­ρα”. Τα πήγα­με σύντρο­φε μας καλύ­τε­ρα για­τί εσύ, ακό­μη και τις πιο δύσκο­λες στιγ­μές σου, ήσου­να δίπλα μας! Η απώ­λεια σου είναι σίγου­ρα μεγά­λη. Εκφρά­ζου­με τα συλ­λυ­πη­τή­ρια μας στην οικο­γέ­νεια του και στους οικείους».

Με θλίψη και σεβασμό αποχαιρετά τον σύντροφο Βασίλη Τοπαλλιανίδη η ΤΟ Βορειοδυτικής Αττικής της ΚΝΕ

Η ΤΟ Βορειο­δυ­τι­κής Αττι­κής της ΚΝΕ με μεγά­λη θλί­ψη και σεβα­σμό απο­χαι­ρε­τά τον σύντρο­φο Βασί­λη Τοπαλ­λια­νί­δη που έφυ­γε σήμε­ρα από τη ζωή μετά από πολύ­μη­νη μάχη.

«Θα τον θυμό­μα­στε πάντα στους αγώ­νες για να ξημε­ρώ­σουν καλύ­τε­ρες ημέ­ρες για τον λαό μας. Τα μέλη της ΚΝΕ θα συνε­χί­σου­με να εμπνε­ό­μα­στε από τη ζωή και τη δρά­ση και να παίρ­νου­με θάρ­ρος από το παρά­δειγ­μα του», σημειώνει.

Σε ένδει­ξη σεβα­σμού η εκδή­λω­ση που ήταν προ­γραμ­μα­τι­σμέ­νη για αύριο Κυρια­κή στο Στε­κι Πολι­τι­σμού της ΚΝΕ στο Μενί­δι, με θέμα τα 50 χρό­νια από τον ξεση­κω­μό του Πολυ­τε­χνεί­ου, μετα­φέ­ρε­ται για την Κυρια­κή 19 Νοέμ­βρη, στις 7.30 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο