Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΔΑ-ΑΣΠΑΙΤΕ: Επανειλημμένη βεβήλωση του χώρου από φασιστοειδή καταγγέλλουν ΚΚΕ και ΚΝΕ

Οι Κομ­μα­τι­κές Οργα­νώ­σεις ΠΑΔΑ — ΑΣΠΑΙΤΕ του ΚΚΕ και οι αντί­στοι­χες Τομε­α­κές Οργα­νώ­σεις της ΚΝΕ καταγ­γέλ­λουν με ανα­κοί­νω­σή τους την επα­νει­λημ­μέ­νη βεβή­λω­ση του χώρου της ΑΣΠΑΙΤΕ από φασι­στοει­δή, που «με τη γνω­στή τακτι­κή τους σαν τα ποντί­κια μέσα στη νύχτα, έχυ­σαν το ναζι­στι­κό, ρατσι­στι­κό τους δηλη­τή­ριο γρά­φο­ντας εμε­τι­κά συν­θή­μα­τα μίσους και ναζι­στι­κά σύμ­βο­λα στους τοί­χους».

Όπως σημειώ­νε­ται στην ανα­κοί­νω­ση «είχαν το θρά­σος μάλι­στα να το κάνουν την ημέ­ρα της επε­τεί­ου που ο λαός απε­λευ­θέ­ρω­σε την Αθή­να από τους ναζί κατα­κτη­τές»!

Φωτό: 902.gr

Ξεκα­θα­ρί­ζουν πως «οι φασί­στες νεο­να­ζί δεν χωρά­νε ούτε στις σχο­λές μας ούτε που­θε­νά» και καλούν τον λαό της περιο­χής, τους φοι­τη­τές της ΑΣΠΑΙΤΕ «να δυνα­μώ­σου­με την πάλη κατά του φασι­σμού και του συστή­μα­τος που τον γεν­νά και τον θρέ­φει. Να παλέ­ψου­με οργα­νω­μέ­να για τα μορ­φω­τι­κά και τα εργα­σια­κά μας δικαιώ­μα­τα, για την αλλη­λεγ­γύη ανά­με­σα στους λαούς, για τη ζωή που μας αξί­ζει».

Όπως φαί­νε­ται και στις φωτο­γρα­φί­ες, οι φασί­στες πήραν την απά­ντη­σή τους.

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο