Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Παλαιστίνη-Μελίσα Μπαρέρα: «Θα συνεχίσω να μιλώ για εκείνους που το χρειάζονται περισσότερο»

Μία μέρα μετά την από­λυ­σή της από την σει­ρά ται­νιών τρό­μου «Scream» για τις αναρ­τή­σεις της υπέρ της Παλαι­στί­νης στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, η Μεξι­κα­νή ηθο­ποιός Μελί­σα Μπα­ρέ­ρα, έδω­σε την απά­ντη­σή της, μέσω μιας ανάρ­τη­σής της στο Instagram.

«Πρώ­τα και κύρια κατα­δι­κά­ζω τον αντι­ση­μι­τι­σμό και την ισλα­μο­φο­βία. Κατα­δι­κά­ζω το μίσος και την προ­κα­τά­λη­ψη κάθε είδους ενα­ντί­ον οποιασ­δή­πο­τε ομά­δας ανθρώ­πων», έγρα­ψε η Μπα­ρέ­ρα. «Ως Λατί­να, περή­φα­νη Μεξι­κα­νή, αισθά­νο­μαι την ευθύ­νη να έχω μια πλατ­φόρ­μα που μου επι­τρέ­πει το προ­νό­μιο να με ακού­νε και, ως εκ τού­του, προ­σπά­θη­σα να τη χρη­σι­μο­ποι­ή­σω για να ευαι­σθη­το­ποι­ή­σω για θέμα­τα που με ενδια­φέ­ρουν και να δανεί­σω τη φωνή μου σε όσους το χρειά­ζο­νται. Κάθε άτο­μο σε αυτήν τη Γη ‑ανε­ξαρ­τή­τως θρη­σκεί­ας, φυλής, εθνι­κό­τη­τας, φύλου, σεξουα­λι­κού προ­σα­να­το­λι­σμού ή κοι­νω­νι­κο­οι­κο­νο­μι­κής θέσης- αξί­ζει ίσα ανθρώ­πι­να δικαιώ­μα­τα, αξιο­πρέ­πεια και, φυσι­κά, ελευ­θε­ρία. Πιστεύω ότι μια ομά­δα ανθρώ­πων ΔΕΝ είναι η ηγε­σία τους και ότι κανέ­να κυβερ­νη­τι­κό όργα­νο δεν πρέ­πει να είναι υπε­ρά­νω κριτικής».

Η Μπα­ρέ­ρα κατέ­λη­ξε: «Θα συνε­χί­σω να μιλώ για εκεί­νους που το χρειά­ζο­νται περισ­σό­τε­ρο και θα συνε­χί­σω να υπο­στη­ρί­ζω την ειρή­νη και την ασφά­λεια, για τα ανθρώ­πι­να δικαιώ­μα­τα και την ελευ­θε­ρία. Η σιω­πή δεν είναι επι­λο­γή για μένα».

Διώ­κουν κάθε φωνή που αντι­στέ­κε­ται: Απο­λύ­θη­κε η ηθο­ποιός Μελί­σα Μπα­ρέ­ρα επει­δή κατα­δί­κα­σε τη σφα­γή στη Γάζα!

Την ίδια ώρα η από­φα­ση της εται­ρεί­ας παρα­γω­γής «Spyglass» φαί­νε­ται πως γυρί­ζει μπούμερανγκ.

Στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης έχει ξεσπά­σει ένα κύμα αλλη­λεγ­γύ­ης στην Μελί­σα Μπα­ρέ­ρα, με τον λογα­ρια­σμό της στον Instagram να αυξά­νε­ται σε μία μόλις μέρα κατά 130.000 ακο­λού­θους, ενώ πολ­λοί είναι αυτοί που καλούν σε μποϊ­κο­τάζ της ται­νί­ας όταν αυτή βγει στις κινη­μα­το­γρα­φι­κές αίθουσες.

Πηγή: 902.gr

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο