Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ βάφει τα χέρια της με αίμα των παιδιών της Παλαιστίνης

«Να στα­μα­τή­σει το έγκλη­μα ενα­ντί­ον του παλαι­στι­νια­κού λαού. Η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ βάφει τα χέρια της με το αίμα των παι­διών της Παλαι­στί­νης», τονί­ζει το Πανερ­γα­τι­κό Αγω­νι­στι­κό Μέτω­πο (ΠΑΜΕ) σε ανα­κοί­νω­ση για τις νέες επι­δο­μές του κρά­τους του Ισρα­ήλ στα παλαι­στι­νια­κά εδάφη.

Ανα­λυ­τι­κά αναφέρει:

«Το Πανερ­γα­τι­κό Αγω­νι­στι­κό Μέτω­πο καταγ­γέλ­λει τις νέες δολο­φο­νι­κές επι­δρο­μές του Ισρα­ήλ ενα­ντί­ον του παλαι­στι­νια­κού λαού.

Το κρά­τος-δολο­φό­νος του Ισρα­ήλ προ­χώ­ρη­σε σε νέα κλι­μά­κω­ση της επι­θε­τι­κό­τη­τας ενα­ντί­ον της Γάζας και πραγ­μα­το­ποιεί δεκά­δες αερο­πο­ρι­κές επι­δρο­μές τις τελευ­ταί­ες μέρες με απο­τέ­λε­σμα δεκά­δες νεκρούς.

Οι επι­κίν­δυ­νες εξε­λί­ξεις στην Παλαι­στί­νη είναι απο­τέ­λε­σμα των σχε­δί­ων που ετοι­μά­ζουν τα σφα­γεία των ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — ΕΕ και των κυβερ­νή­σε­ων που στη­ρί­ζουν την ισραη­λι­νή κυβέρ­νη­ση και το δολο­φο­νι­κό της έργο, ακό­μη και εξι­σώ­νο­ντας τον θύτη με το θύμα ή παίρ­νο­ντας δήθεν ίσες αποστάσεις.

Το Ισρα­ήλ κατέ­χει παρά­νο­μα παλαι­στι­νια­κά εδά­φη. Έχει επι­βά­λει ένα ρατσι­στι­κό καθε­στώς απαρτ­χάιντ στο εσω­τε­ρι­κό του. Κλέ­βει τον πλού­το της παλαι­στι­νια­κής γης και δολο­φο­νεί τον παλαι­στι­νια­κό λαό που αγω­νί­ζε­ται για τη ζωή του.

Η εν ψυχρώ δολο­φο­νία του παλαι­στι­νια­κού λαού καταρ­ρί­πτει τα προ­ε­κλο­γι­κά αφη­γή­μα­τα της κυβέρ­νη­σης ΣΥΡΙΖΑ περί δήθεν “προ­ο­δευ­τι­κών, αντι­δε­ξιών” μετώ­πων. Οι νέες δολο­φο­νι­κές επι­θέ­σεις γίνο­νται με εντο­λή του ακρο­δε­ξιού πρω­θυ­πουρ­γού Νετα­νιά­χου, φίλου και “επί­τι­μου εταί­ρου” του Τσί­πρα και τη στή­ρι­ξη του “δια­βο­λι­κά καλού” Τραμπ. Ενώ τα ισραη­λι­νά βομ­βαρ­δι­στι­κά που επι­τί­θε­νται στη Γάζα εκπαι­δεύ­ο­νται στην Ελλάδα!

Η “στα­θε­ρό­τη­τα” της Ανα­το­λι­κής Μεσο­γεί­ου, οι “μπίζ­νες” που ευαγ­γε­λί­ζε­ται η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ, ποτί­ζο­νται με το αίμα των παι­διών της Παλαιστίνης.

Καλού­με όλες τις Ομο­σπον­δί­ες, τα Εργα­τι­κά Κέντρα και Συν­δι­κά­τα να κατα­δι­κά­σουν τη δολο­φο­νία του παλαι­στι­νια­κού λαού και εκφρά­σουν την αλλη­λεγ­γύη τους απαιτώντας:

Άμε­ση υλο­ποί­η­ση της από­φα­σης της Ελλη­νι­κής Βου­λής του 2015 για ανα­γνώ­ρι­ση του παλαι­στι­νια­κού κράτους.

Να στα­μα­τή­σουν οι κοι­νές στρα­τιω­τι­κές ασκή­σεις καθώς και η πολι­τι­κή, οικο­νο­μι­κή και στρα­τιω­τι­κή συνερ­γα­σία της Ελλά­δας με το Ισρα­ήλ, που συνε­χί­ζει και εμβα­θύ­νει η κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο