Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Νέα παρέμβαση συνδικάτων αύριο Τετάρτη στην «DoValue»

Η Επι­τρο­πή του ΠΑΜΕ για τους πλει­στη­ρια­σμούς «συμ­με­τέ­χει και στη­ρί­ζει την παρέμ­βα­ση των συν­δι­κά­των για την υπε­ρά­σπι­ση των λαϊ­κών νοι­κο­κυ­ριών την Τετάρ­τη 14 Φλε­βά­ρη στις 4 μ.μ., στα γρα­φεία της «DoValue».

Όπως τονί­ζει, «η κατά­στα­ση πραγ­μα­τι­κά έχει ξεφύ­γει, έχουν ξεπε­ρα­στεί προ πολ­λού οι κόκ­κι­νες γραμ­μές με την επί­θε­ση των εται­ρειών δια­χεί­ρι­σης και των μαυ­ρα­γο­ρι­τών που κυκλο­φο­ρούν και “χτυ­πά­νε” τις “ευκαι­ρί­ες” καθώς και με τους δικα­στι­κούς επι­με­λη­τές, συνο­δεία από ισχυ­ρές δυνά­μεις κατα­στο­λής να μπου­κά­ρουν σε σπί­τια αδύ­να­μων συνα­δέλ­φων μας και να τους πετά­νε έξω από τα σπί­τια τους».

Επι­ση­μαί­νει ότι «η τερά­στια αδι­κία που βιώ­νουν όλες αυτές οι οικο­γέ­νειες, μαζί με τα διο­γκω­μέ­να οικο­γε­νεια­κά προ­βλή­μα­τα, τους φτά­νουν στην απελ­πι­σία και μπο­ρούν να εξε­λι­χθούν σε τρα­γω­δί­ες με αυτο­κτο­νί­ες, που γίνο­νται, αλλά το σύστη­μα προ­πα­γάν­δας δεν τις φέρ­νει στην επι­φά­νεια. Η κυβέρ­νη­ση έχει τερά­στιες ευθύ­νες για κάθε οικο­γέ­νεια που ξεσπι­τώ­νε­ται, όπως και οι δικα­στι­κές αρχές που ενερ­γούν μονό­πλευ­ρα υπέρ των αρπακτικών».

“Λέμε, ως εδώ!!
Να στα­μα­τή­σει τώρα το έγκλη­μα που δια­πράτ­τε­ται ενά­ντια στον λαό της χώρας μας.
Ο λαός έχει τη δύνα­μη να τους σταματήσει. 
Απαι­τεί­ται κάθε χώρος δου­λειάς, κάθε γει­το­νιά να γίνουν 
κάστρα αντί­στα­σης και αλληλεγγύης. 
Κανέ­να σπί­τι στα χέρια τρα­πε­ζί­τη”
, υπο­γραμ­μί­ζει.

 

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο