Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΜΕ: Όλοι στη συγκέντρωση στην Ελευσίνα την Τετάρτη

Στη συγκέ­ντρω­ση των συν­δι­κά­των κι μαζι­κών φορέ­ων στην Ελευ­σί­να την Τετάρ­τη 25 Οκτώ­βρη στις 7.30 μ.μ. στην πλα­τεία Ευμολ­πί­δων καλεί το ΠΑΜΕ τονί­ζο­ντας «ούτε γη ούτε νερό στους φονιά­δες του παλαι­στι­νια­κού λαού»

Η ανα­κοί­νω­ση:

«Η κυβέρ­νη­ση με τη συμ­φω­νία των ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ κλι­μα­κώ­νει την εμπλο­κή της χώρας μας στους ιμπε­ρια­λι­στι­κούς σχε­δια­σμούς των ΗΠΑ — ΝΑΤΟ — Ε.Ε. στη Νοτια­να­το­λι­κή Μεσό­γειο και στη στή­ρι­ξη του κρά­τους δολο­φό­νου του Ισραήλ.

Σύμ­φω­να με δημο­σιεύ­μα­τα, που δεν δια­ψεύ­δο­νται, μετά την απο­στο­λή των φρε­γα­τών στην Ανα­το­λι­κή Μεσό­γειο και την ενερ­γο­ποί­η­ση της βάσης της Σού­δας, τώρα η κυβέρ­νη­ση παρα­χω­ρεί  και την 112 Πτέ­ρυ­γα Μάχης στην Ελευ­σί­να, όπου ανα­μέ­νε­ται οι Αμε­ρι­κα­νοί να μετα­σταθ­μεύ­σουν δεκά­δες αερο­σκά­φη τους, υπο­στη­ρι­κτι­κά μετα­γω­γι­κά, ιπτά­με­να τάν­κερ κα. Μάλι­στα δε στα­μα­τούν εκεί αλλά ανα­μέ­νε­ται να ζητή­σουν και άλλες εγκα­τα­στά­σεις που θα χρη­σι­μο­ποι­η­θούν για τον ίδιο σκοπό.

Πρό­κει­ται για μια επι­κίν­δυ­νη κλι­μά­κω­ση που από την μια μεριά θέλει να κατα­στή­σει συνέ­νο­χο τον ελλη­νι­κό λαό στο μακε­λειό του παλαι­στι­νια­κού λαού και από την άλλη μετα­τρέ­πει και την Ελευ­σί­να πιθα­νό στό­χο αντι­ποί­νων με όλους τους κιν­δύ­νους που αυτό ελλοχεύει.

Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους και το λαό να μην απο­δε­χθούν τη μετα­τρο­πή της χώρας μας από άκρη σε άκρη σε ένα απέ­ρα­ντο ορμη­τή­ριο των μακε­λά­ρη­δων που δε διστά­ζουν να προ­χω­ρή­σουν σε φρι­κτές σφα­γές για να ελεγ­χθούν οι μπίζ­νες και τα κέρ­δη των πετρε­λαιά­δων και άλλων μεγά­λων συμ­φε­ρό­ντων που κρί­νο­νται στην πολύ­πα­θη περιο­χή της Μέσης Ανατολής.

Καλού­με τους εργα­ζό­με­νους της Αττι­κής να συμ­με­τέ­χουν μαζι­κά στη συγκέ­ντρω­ση των Συν­δι­κά­των στην Ελευ­σί­να την Τετάρ­τη 25 Οκτώ­βρη στις 19.30 στην πλα­τεία Ευμολ­πι­δών και να απαιτήσουμε:

  • Καμία σκέ­ψη για αξιο­ποί­η­ση της στρα­τιω­τι­κής βάσης της Ελευ­σί­νας από ΗΠΑ — ΝΑΤΟ.
  • Να γυρί­σει πίσω η φρε­γά­τα “Ψαρά”. Να παύ­σει κάθε διευ­κό­λυν­ση προς τις ΗΠΑ και το Ισραήλ.
  • Να στα­μα­τή­σει κάθε οικο­νο­μι­κή – πολι­τι­κή – στρα­τιω­τι­κή συνερ­γα­σία με το κρά­τος – δολο­φό­νο του Ισραήλ.

Τέλος καλού­με τους εργα­ζό­με­νους σε όλη τη χώρα να συνε­χί­σουν τις εκδη­λώ­σεις αλλη­λεγ­γύ­ης με τον παλαι­στι­νια­κό λαό που βρί­σκε­ται μπρο­στά σε ενδε­χό­με­νη γενοκτονία».

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο