Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πανηγύρια Κασιδιάρη «όπως στα ευρωπαϊκά κράτη»

Τον κατα­δι­κα­σμέ­νο νεο­να­ζί Κασι­διά­ρη ευχα­ρί­στη­σε ο πρό­ε­δρος του κόμ­μα­τος «Σπαρ­τιά­τες», Β. Στί­γκας, στις πρώ­τες του δηλώ­σεις χθες το βρά­δυ, χαρα­κτη­ρί­ζο­ντάς τον «καύ­σι­μο που μας έδω­σε ώθη­ση να φτά­σου­με σε αυτό το σημείο».

Λίγο αργό­τε­ρα ο ίδιος ο Κασι­διά­ρης, φωτο­γρα­φι­ζό­με­νος να πανη­γυ­ρί­ζει μέσα από τη φυλα­κή — όπου, υπο­τί­θε­ται, στε­ρεί­ται ελευ­θε­ρί­ες του — με άλλη μια μακρο­σκε­λή ανάρ­τη­σή του στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης μιλού­σε για «ανε­πα­νά­λη­πτο θρί­αμ­βο» και για «το πρώ­το βήμα για την καθιέ­ρω­ση μιας κρα­ται­ής εθνι­κής παρά­τα­ξης στην πολι­τι­κή ζωή της χώρας, όπως συμ­βαί­νει σήμε­ρα στα πιο σοβα­ρά ευρω­παϊ­κά κρά­τη», με βάση ένα «ισχυ­ρό πανευ­ρω­παϊ­κό ρεύ­μα».

Πάνω άλλω­στε στην ανο­χή και την αβά­ντα του αστι­κού κρά­τους και του κεφα­λαί­ου σε τέτοια μορ­φώ­μα­τα, δήλω­σε ότι «θα επα­νέλ­θω στο επί­κε­ντρο της πολι­τι­κής ζωής, ενι­σχυ­μέ­νος και ανα­βαθ­μι­σμέ­νος» μετά την απο­φυ­λά­κι­σή του.

Στις δικές του δηλώ­σεις ο πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής Λύσης Κυρ. Βελό­που­λος επι­τέ­θη­κε στις εται­ρεί­ες δημο­σκο­πή­σε­ων, ότι τον «μετρού­σαν» προ­ε­κλο­γι­κά χαμηλότερα.

Τέλος, ο πρό­ε­δρος της Νίκης Δ. Νατσιός έλε­γε ότι «θα πορευ­τού­με μαχό­με­νοι για τη νίκη του ελλη­νι­σμού, την ανθρώ­πι­νη αξιο­πρέ­πεια και τη νίκη του απλού λαού».

Πηγή: Ριζο­σπά­στης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο