Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Παραπολιτικά»: Ο «Φιλελεύθερος» φτιάχτηκε στο γραφείο του Μητσοτάκη

H εφη­με­ρί­δα «Φιλε­λεύ­θε­ρος» του Θανά­ση Μαυ­ρί­δη και της ομά­δας του Liberal, η οποία έχει ανα­στεί­λει πριν μερι­κούς μήνες τη λει­τουρ­γία της, δημιουρ­γή­θη­κε στο γρα­φείο του Κυριά­κου Μητσο­τά­κη. Αυτό ισχυ­ρί­ζε­ται η εφη­με­ρί­δα «Παρα­πο­λι­τι­κά», στη στή­λη τους «Πρά­κτωρ».

«Μια φορά και έναν και­ρό, το γρα­φείο ενός αρχη­γού κόμ­μα­τος (Μητσο­τά­κης), ένας δημο­σιο­γρά­φος και μία δια­φη­μι­στι­κή εται­ρία, η V+O, απο­φά­σι­σαν να γίνουν εκδό­τες» γρά­φουν τα «Παρα­πο­λι­τι­κά» και συνε­χί­ζουν: «Κάπως έτσι είχε προ­κύ­ψει η επι­τυ­χη­μέ­νη εφη­με­ρί­δα Φιλε­λεύ­θε­ρος. Στό­χος ένα Μέσο που θα απο­τε­λού­σε το “ευαγ­γέ­λιο” του προ­έ­δρου Κυριά­κου. Παρά το γεγο­νός ότι ξοδεύ­τη­καν κάτι εκα­τομ­μύ­ρια (σε ευρώ προ­φα­νώς), το εγχεί­ρη­μα δεν κατά­φε­ρε να συνα­ντή­σει την απή­χη­ση του ανα­γνω­στι­κού κοινού».

Παι­δί του κομ­μα­τι­κού σωλή­να σύμ­φω­να με τα «Παρα­πο­λι­τι­κά» ο «Φιλε­λεύ­θε­ρος» του Θανά­ση Μαυ­ρί­δη το όνο­μα και τα μέσα του οποί­ου συζη­τή­θη­καν και σχο­λιά­στη­καν το  για προ­νο­μια­κή χρη­μα­το­δό­τη­ση από τη λίστα Πέτσα. Η εφη­με­ρί­δα Φιλε­λεύ­θε­ρος έλα­βε δια­φή­μι­ση ύψους 74.400 ευρώ μαζί με το ΦΠΑ (δύο μήνες μετά έκλει­σε!!!) ενώ η ιστο­σε­λί­δα Liberal, του ιδί­ου, έλα­βε 148.800 ευρώ.

Εκεί­νη την περί­ο­δο είναι που ο Θανά­σης Μαυ­ρί­δης, από τις σελί­δες του «Φιλε­λεύ­θε­ρου» χαρα­κτή­ρι­σε τον Κυρ. Μητσο­τά­κη νέο Μωη­σή!!! Όσο για το δημο­σί­ευ­μα κάτι θα ξέρουν εκεί στα «Παρα­πο­λι­τι­κά», δεν τους λεί­πουν οι σύν­δε­σμοι με όλες τις πτέ­ρυ­γες της δεξιάς παρά­τα­ξης. Και κάποιο λόγο θα έχουν για να το ξεφουρ­νί­ζουν τώρα.

Φώτης Αγγου­λές, ο προ­λε­τά­ριος ποιητής

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο