Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΠΑΣΟΚ: Την έδρα της Α’ Θεσσαλονίκης θα κρατήσει ο Ανδρουλάκης

Την έδρα της Α’ Θεσ­σα­λο­νί­κης θα κρα­τή­σει ο πρό­ε­δρος του ΠΑΣΟΚ-Κινή­μα­τος Αλλα­γής Νίκος Ανδρου­λά­κης, ανα­φέ­ρει ανα­κοί­νω­ση του Γρα­φεί­ου Τύπου του κόμματος.

Η ανα­κοί­νω­ση επι­ση­μαί­νει ότι “ευχα­ρι­στεί τον Χάρη Καστα­νί­δη και τους υπο­ψη­φί­ους της εν λόγω περι­φέ­ρειας καθώς και τα στε­λέ­χη και τους υπο­ψη­φί­ους της παρά­τα­ξης σε όλη τη χώρα για τον αγώ­να που έδω­σαν και τη συμ­βο­λή τους στην ενί­σχυ­ση της δυνα­μι­κής του ΠΑΣΟΚ-Κινή­μα­τος Αλλαγής”

Επί­σης ανα­κοι­νώ­νε­ται η οργά­νω­ση γρα­φεί­ου του προ­έ­δρου του ΠΑΣΟΚ-Κινή­μα­τος στη Θεσσαλονίκη.

Γίνε­ται ακό­μη γνω­στό ότι ο κ. Ανδρου­λά­κης, θα προ­τεί­νει τον κ. Οδυσ­σέα Κων­στα­ντι­νό­που­λο για Ε΄ Αντι­πρό­ε­δρο της Βου­λής και τον Μανώ­λη Χρι­στο­δου­λά­κη για Γραμ­μα­τέα του Προ­ε­δρεί­ου της Βουλής.

Ενο­χλη­μέ­νος ο Χάρης Καστανίδης

«Ο κύριος Ανδρου­λά­κης επέ­λε­ξε τον απο­κλει­σμό μου αφού προη­γου­μέ­νως οι πολί­τες απο­φάν­θη­καν ότι θέλουν να συνε­χί­σω να τους εκπρο­σω­πώ, μόνος πια απο­μέ­νων εκλεγ­μέ­νος βου­λευ­τής από το μεγά­λο και ιστο­ρι­κό ΠΑΣΟΚ», δήλω­σε ο Χάρης Καστα­νί­δης, μετά την από­φα­ση του προ­έ­δρου του κόμ­μα­τος να κρα­τή­σει τη βου­λευ­τι­κή έδρα στην Α’ εκλο­γι­κή περι­φέ­ρεια Θεσσαλονίκης.

«Προ­φα­νώς, θεώ­ρη­σε ότι είμαι πολύ λιγό­τε­ρο επαρ­κής και κατάλ­λη­λος μορ­φω­τι­κά, πολι­τι­κά και κατά την εμπει­ρία, συγκρι­τι­κά με άλλους εκλε­κτούς του. ‘Απο­ψη την οποία φαί­νε­ται ότι είχε και όταν ζητού­σε ενα­γω­νί­ως να ανα­λά­βω την ευθύ­νη για τη δια­χεί­ρι­ση κρί­σι­μων θεμά­των στη Βου­λή, χωρίς τότε να σκέ­φτε­ται ότι πρέ­πει να δώσει την ευκαι­ρία σε νέους ανθρώ­πους. Οι δια­βε­βαιώ­σεις του ιδί­ου και των συνερ­γα­τών του προς πολί­τες, δημο­σιο­γρά­φους και νυν βου­λευ­τές ότι «η έδρα θα επι­στρα­φεί στον Καστα­νί­δη» στις εκλο­γές της 25ης Ιου­νί­ου, προ­σβά­λει όλους τους Θεσ­σα­λο­νι­κείς, που μένουν χωρίς εκπρο­σώ­πη­ση από τον άνθρω­πο στον οποίο έδω­σαν τη σχε­τι­κή εντο­λή», σημειώ­νει μετα­ξύ άλλων στη δήλω­σή του ο Χ. Καστανίδης.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο