Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Ρόδος: «Τουριστικό θαύμα» με εργασιακές συνθήκες γαλέρας — Σερβιτόρος κολυμπάει για μια παραγγελία!

Για ακό­μη μια φορά ανα­δει­κνύ­ο­νται οι συν­θή­κες γαλέ­ρας που επι­κρα­τούν στους χώρους δου­λειάς του «του­ρι­στι­κού θαύ­μα­τος». Αυτήν τη φορά στην Καλ­λι­θέα της Ρόδου, όπου βίντεο που κυκλο­φο­ρεί τις τελευ­ταί­ες ώρες στα social media δεί­χνει έναν σερ­βι­τό­ρο σε γνω­στό beach bar της Ρόδου να παρα­δί­δει παραγ­γε­λία σχε­δόν… κολυμπώντας!

Στις εξορ­γι­στι­κές εικό­νες που έχουν αναρ­τη­θεί στο δια­δί­κτυο απο­τυ­πώ­νε­ται ένας σερ­βι­τό­ρος, ο οποί­ος προ­σπα­θεί να φτά­σει σε ξαπλώ­στρες που βρί­σκο­νται μέσα στην θάλασ­σα, προ­κει­μέ­νου να παρα­δώ­σει τον δίσκο με τα φαγη­τά. Το νερό φτά­νει ακό­μη και λίγο ποιο κάτω απο τον λαι­μό, με τον σερ­βι­τό­ρο να πασχί­ζει να παρα­δώ­σει την παραγγελία.

Οι αντι­δρά­σεις που προ­κλή­θη­καν, ανά­γκα­σαν τον νέο υπουρ­γό Εργα­σί­ας να αναρ­τή­σει στο… twitter, ότι «θα υπάρ­ξουν οι ανα­γκαί­οι έλεγ­χοι». Μια ανάρ­τη­ση που ξεπερ­νά τα όρια της ειρω­νεί­ας, καθώς ο ιδιο­κτή­της της συγκε­κρι­μέ­νης επι­χεί­ρη­σης είναι «γνω­στός» εδώ και χρό­νια για τις παρα­βά­σεις της εργα­τι­κής νομο­θε­σί­ας και τις κατα­πα­τή­σεις. Όσον αφο­ρά τον ΣΕΠΕ: Έχει μεί­νει με 3 επι­θε­ω­ρη­τές για 17.000 επιχειρήσεις.

Όταν «για ένα κομ­μά­τι ψωμί, δε φτά­νει μόνο η δουλειά»…

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο