Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πλημμύρες στην Πάτρα — ΚΚΕ: Εδώ και τώρα μέτρα προστασίας του λαού!

«Για τις μεγά­λες κατα­στρο­φές από την περιο­χή της Παρα­λί­ας μέχρι και τα Αρα­χω­βί­τι­κα, όπου και κατα­στρά­φη­καν κατοι­κί­ες, μικρές επι­χει­ρή­σεις, τέθη­καν σε κίν­δυ­νο ανθρώ­πι­νες ζωές, είναι υπεύ­θυ­νες όλες οι κυβερ­νή­σεις, που δια­χρο­νι­κά αφή­νουν τις ζωές και την περιου­σία στο λαό, στο έλε­ος του και­ρού», τονί­ζει η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Αχαϊ­ας του ΚΚΕ, σε ανα­κοί­νω­σή της, για τις πλημ­μύ­ρες στην περιο­χή της Πάτρας.

Ανα­φέ­ρει ότι, «η σημε­ρι­νή κυβέρ­νη­ση της ΝΔ είναι μία ακό­μη αυτουρ­γός σε αυτό το διαρ­κές και κατά συρ­ροή έγκλη­μα σε βάρος του φυσι­κού περι­βάλ­λο­ντος, της λαϊ­κής περιου­σί­ας κι απει­λής της ανθρώ­πι­νης ζωής, που βαραί­νει δια­χρο­νι­κά όλες τις κυβερ­νή­σεις ΝΔ — ΣΥΡΙΖΑ — ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Τα μέλη και οι φίλοι του ΚΚΕ, η Δημο­τι­κή αρχή της Πάτρας, οι εκλεγ­μέ­νοι με τη Λαϊ­κή Συσπεί­ρω­ση στην Περι­φέ­ρεια, βρί­σκο­νται από την πρώ­τη στιγ­μή, στις περιο­χές που υπέ­στη­σαν καταστροφές!»

Σημειώ­νει επί­σης ότι, «ανα­δει­κνύ­ου­με τον πραγ­μα­τι­κό υπεύ­θυ­νο για τις μεγά­λες κατα­στρο­φές που έχουν πλή­ξει το λαό μας! Καλού­με το λαό σε συνε­χή επα­γρύ­πνη­ση! Να βάλει στο στό­χα­στρο τους υπη­ρέ­τες της πολι­τι­κής που τον έφτα­σε ως εδώ! Καμία ανα­μο­νή! Καμία ανο­χή στον εμπαιγ­μό και την κοροϊ­δία κυβέρ­νη­σης, περιφέρειας».

«Εδώ και τώρα να παρ­θούν μέτρα αντι­πλημ­μυ­ρι­κής προ­στα­σί­ας! Να κατα­γρα­φούν οι ζημιές και να δοθούν απο­ζη­μιώ­σεις στο 100% άμε­σα σε όλους όσους επλή­γη­σαν, για όλες τις ζημιές, χωρίς τους γνω­στούς όρους που απο­κλεί­ουν μεγά­λο μέρος των πλη­γέ­ντων», κατα­λή­γει η ΤΕ Αχα­ΐ­ας του ΚΚΕ.

902.gr

vivlio mpelogiannis

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο