Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προκλητικοί οι εγκληματίες χρυσαυγίτες — Στη ΓΑΔΑ ο Μιχαλολιάκος και υπόλοιπα ναζιστόμουτρα

Προ­κλη­τι­κός ήταν, για άλλη μια φορά, ο εγκλη­μα­τί­ας φυρε­ρί­σκος Μιχα­λο­λιά­κος και η κου­στω­δία του, κατά τη μετα­φο­ρά του από το σπί­τι του στην Πεύ­κη μέχρι τη ΓΑΔΑ.

Ο επι­κε­φα­λής της ναζι­στι­κής οργά­νω­σης δήλω­σε πως είναι «υπε­ρή­φα­νος», υπο­στη­ρί­ζο­ντας πως «με πηγαί­νουν φυλα­κή για τις ιδέ­ες μου», τις οποί­ες όμως δεν δίστα­σε να απαρ­νη­θεί κατά τη διάρ­κεια της δίκης λόγω του απο­τρό­παιου χαρα­κτή­ρα τους.

Τον Μιχα­λο­λιά­κο συνό­δε­ψε στη ΓΑΔΑ, με το δικό της αυτο­κί­νη­το, η σύζυ­γός του Ελ. Ζαρού­λια, που κατα­δι­κά­στη­κε με ανα­στο­λή ενώ η κόρη τους, Ουρ. Μιχα­λο­λιά­κου, επι­τέ­θη­κε με χυδαί­ες ύβρεις και χει­ρο­νο­μί­ες κατά των δημοσιογράφων.

Την ίδια στιγμή,σε ένα ρεσι­τάλ γελοιό­τη­τας, στο ναζι­στο­σάιτ της Χρυ­σής Αυγής ο φυρε­ρί­σκος της εγκλη­μα­τι­κής συμ­μο­ρί­ας παρο­μοιά­ζε­ται με τον δικτά­το­ρα Παπα­δό­που­λο και τον… Θ. Κολοκοτρώνη!

Στην Γενι­κή Αστυ­νο­μι­κή Διεύ­θυν­ση Αττι­κής οδη­γή­θη­καν πριν από λίγο τα ηγε­τι­κά στε­λέ­χη και πρώ­ην βου­λευ­τές του ναζι­στι­κού μορ­φώ­μα­τος, Ηλί­ας Κασι­διά­ρης, Γιώρ­γος Γερ­με­νής και Πανα­γιώ­της Ηλιό­που­λος, οι οποί­οι παρου­σιά­στη­καν αυτο­βού­λως νωρί­τε­ρα στο αστυ­νο­μι­κό τμή­μα Ραφήνας.

Επί­σης στην ΓΑΔΑ μετα­φέρ­θη­καν με οχή­μα­τα της Ασφά­λειας και οι Γιώρ­γος Πατέ­λης και Γιάν­νης Καζαν­τζό­γλου, οι οποί­οι είχαν παρου­σια­στεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Ανα­στά­σιος Παντα­ζής και ο Μάρ­κος Ευγε­νι­κός από το Πέρα­μα, ο Γ. Τσα­κα­νί­κας από την Ασφά­λεια Νοτιο­α­να­το­λι­κής Αττι­κής, ενώ στην Δρα­πε­τσώ­να έχει παρου­σια­στεί και ο Μάριος Αναδιώτης.

Ένας ακό­μα από τους κατα­δι­κα­σθέ­ντες της Χρυ­σής Αυγής, ο Ιωάν­νης- Βασί­λειος Κομια­νός, παρου­σιά­στη­κε αυτο­βού­λως στην Κέρκυρα.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο