Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προκλητικός (και πάλι) ο Μπογδάνος: Κατηγορεί τους γιατρούς ότι «σπέρνουν το θάνατο»!

Δεν εκπλή­σει πλέ­ον η αθλιό­τη­τα και ο χυδαί­ος τρό­πος με τον οποίο πολι­τεύ­ε­ται ο βου­λευ­τής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος.

Σε νέα του ανάρ­τη­ση στα μέσα κοι­νω­νι­κής δικτύ­ω­σης, ο κυβερ­νη­τι­κός βου­λευ­τής τα έβα­λε με τους… για­τρούς κατη­γο­ρώ­ντας τους «ότι σπέρ­νουν το θάνατο»!!!

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, ο Μπο­γδά­νος κατη­γό­ρη­σε την Ένω­ση Νοσο­κο­μεια­κών Ιατρών Θεσ­σα­λο­νί­κης για το κάλε­σμά της σε συμ­με­το­χή στις εκδη­λώ­σεις του Πολυτεχνείου.

Μη μπο­ρώ­ντας να κρύ­ψει τον ενθου­σια­σμό του για την παρέμ­βα­ση της Εισαγ­γε­λί­ας Πρω­το­δι­κών Θεσ/νίκης που παρήγ­γει­λε τη διε­νέρ­γεια επεί­γου­σας προ­κα­ταρ­κτι­κής εξέ­τα­σης, ο βου­λευ­τής έγρα­ψε στο Twitter:

«Δεν χρειά­στη­καν τελι­κά ανα­φο­ρά αξιό­ποι­νων πρά­ξε­ων στην Εισαγ­γε­λία Πρω­το­δι­κών, ή επι­στο­λή στον Εισαγ­γε­λέα Α.Π.. Αυτε­πάγ­γελ­τα. Όποιος σπέρ­νει τον θάνα­το, στη Δικαιοσύνη.

Αν, ωστό­σο, ακο­λου­θή­σου­με τον συλ­λο­γι­σμό του Μπο­γδά­νου, τότε θα πρέ­πει να οδη­γη­θεί ενώ­πιον της Δικαιο­σύ­νης ολό­κλη­ρη η κυβέρ­νη­ση, η οποία είναι υπεύ­θυ­νη για την τρα­γι­κή κατά­στα­ση στην οποία βρί­σκε­ται η χώρα.

Μαζέψ­τε τον…

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο