Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Προσευχή με το τετραγωνικό και ρόλος υγειονομικού στους παπάδες

Η εγκλη­μα­τι­κή από­φα­ση της Ιεραρ­χί­ας θέτει επι­τα­κτι­κά το ζήτη­μα του δια­χω­ρι­σμού εκκλη­σί­ας και κρά­τους, κάτι που σε άλλες καπι­τα­λι­στι­κές χώρες είναι λυμένο.

Οι δεσπο­τά­δες με έναν τυφλό θρη­σκευ­τι­κό φανα­τι­σμό και δογ­μα­τι­σμό έπαι­ξαν και παί­ζουν με τις ζωές εκα­το­ντά­δων (αν όχι χιλιά­δων συναν­θρώ­πων μας) Στά­ση επι­κίν­δυ­νη, εχθρι­κή στον άνθρω­πο και εγκληματική.

Από την άλλη, η από­φα­ση του Κυρ.Μητσοτάκη και η στά­ση του μέχρι χτες, όπως και του Αλέ­ξη (παρα­κα­λού­σαν τον Ιερώ­νυ­μο για από­φα­ση) ΑΠΑΡΕΔΕΚΤΗ συνο­λι­κά. Στο χτε­σι­νό της σκέ­λος όχι ξεκά­θα­ρη . προ­σευ­χή με το τετρα­γω­νι­κό (όπως στα σού­περ μάρ­κετ και στα φαρ­μα­κεία) και ρόλο υγειο­νο­μι­κού στον παπά!!! Για­τί δεν μπο­ρώ να πάω στο καφε­νείο, να κάτσω σε ένα τρα­πέ­ζι σε από­στα­ση από τον διπλα­νό μου; Ο καφε­τζής θα φρο­ντί­ζει για την καθα­ριό­τη­τα και την απο­λύ­μαν­ση του χώρου!!! ( ο ιερέ­ας θα έχει την ευθύ­νη για όρους ασφα­λεί­ας των πιστών σύμ­φω­να με τις οδη­γί­ες του ΕΟΔΥ).

Ακό­μη και η χτε­σι­νή από­φα­ση του πρω­θυ­πουρ­γού δεί­χνει ότι η πολι­τι­κή ηγε­σία είναι δέσμια φανα­τι­κών μισαν­θρώ­πων. Ακό­μη και ομό­δο­ξοί τους αντα­πο­κρί­θη­καν στο ύψος των περιστάσεων.

Η εικό­να με τους δεσπο­τά­δες να θερ­μο­με­τρού­νται προ­σερ­χό­με­νοι για τη ΔΙΣ τα λέει όλα… Τον εαυ­τό τους τον προ­στα­τεύ­ουν. ο πιστός στο έλε­ος του… θεού (συγνώ­μη, του κοροναϊού).

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο