Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πρωτομαγιά 2021: Στο Σύνταγμα η απεργιακή συγκέντρωση στις 6 Μάη

Στο Σύνταγ­μα στις 10 π.μ. την Πέμ­πτη 6 Μάη θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί η απερ­για­κή συγκέ­ντρω­ση της Πρω­το­μα­γιάς στην Αθή­να.

Με σύν­θη­μα «Τα κέρ­δη τους — Οι νεκροί μας! Βαδί­ζου­με στο δρό­μο της ανα­τρο­πής!» το ΠΑΜΕ απευ­θύ­νει κάλε­σμα σε όλες τις συν­δι­κα­λι­στι­κές οργα­νώ­σεις, σε όλους τους εργα­ζό­με­νους, να οργα­νώ­σουν την απερ­για­κή τους απά­ντη­ση την Πέμ­πτη 6 Μάη, με το περιε­χό­με­νο και τα χαρα­κτη­ρι­στι­κά της 1ης Μάη, του ταξι­κού αγώ­να των εργατών.afisa protomagia 2021 ΠΑΜΕ

Τους καλεί να τιμή­σουν τους νεκρούς της τάξης της και απα­ντώ­ντας αγω­νι­στι­κά στο αντερ­γα­τι­κό νομο­σχέ­διο-έκτρω­μα της κυβέρ­νη­σης που φέρ­νει τις ανα­τρο­πές του αιώ­να. Να προ­σπε­ρά­σουν τα παι­χνί­δια της ήδη απα­ξιω­μέ­νης ηγε­τι­κής ομά­δας της ΓΣΕΕ, που θέλει να γιορ­τά­σει μαζί με την κυβέρ­νη­ση την κατάρ­γη­ση του 8ωρου, 101 χρό­νια μετά την κατά­κτη­σή του στη χώρα μας, τονί­ζο­ντας ότι «η 1η Μάη είναι μέρα-σύμ­βο­λο στον αγώ­να για την κατάρ­γη­ση της εκμε­τάλ­λευ­σης ανθρώ­που από άνθρω­πο και γιορ­τά­ζε­ται με από­φα­ση των εργα­ζό­με­νων, των συν­δι­κά­των τους και όχι των κυβερ­νή­σε­ων και των εργοδοτών».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο