Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σέρρες: Σε αίθουσα μνημοσύνων η κάλπη – Τα ψηφοδέλτια και παραδίπλα το… κονιάκ

Σε αίθου­σα μνη­μο­σύ­νων έχει στη­θεί η κάλ­πη στο 23ο εκλο­γι­κό τμή­μα Αμφί­πο­λης Σερ­ρών στην Αγγί­στα, προ­κα­λώ­ντας τις εύλο­γες αντι­δρά­σεις του κόσμου και του δικα­στι­κού αντιπροσώπου.

Λόγω έλλει­ψης χώρου με εύκο­λη πρό­σβα­ση, χωρίς σκά­λες δηλα­δή, η κάλ­πη στή­θη­κε στο χώρο που γίνο­νται τα μνη­μό­συ­να στο χωριό, με τον δικα­στι­κό αντι­πρό­σω­πο να βρί­σκει μέχρι και κονιάκ σε τρα­πέ­ζι δίπλα από την κάλπη.

Ο ρεπόρ­τερ της ΕΡΤ, Βασί­λης Ανα­στα­σιά­δης, που πήγε στο ιδιαί­τε­ρο εκλο­γι­κό αυτό τμή­μα κατέ­γρα­ψε την έκπλη­ξη του δικα­στι­κού αντι­προ­σώ­που, ο οποί­ος είπε ότι στα είκο­σι χρό­νια που συμ­με­τέ­χει σε εκλο­γι­κές δια­δι­κα­σί­ες δεν έχει αντι­με­τω­πί­σει κάτι τέτοιο.

«Ο χώρος είναι ιδιαί­τε­ρος. Δεν έχω αντι­με­τω­πί­σει ξανά κάτι τέτοιο», πρό­σθε­σε ο κ. Δάγκος λέγο­ντας στην κάμε­ρα της ΕΡΤ ότι «εφό­σον εξυ­πη­ρε­τεί τον κόσμο τον δεχό­μα­στε όπως είναι».

Και όπως τόνι­σε κάποιοι από τους ψηφο­φό­ρους του δήλω­σαν ότι έχουν ανα­μνή­σεις από την συγκε­κρι­μέ­νη αίθου­σα τελε­τών καθώς την είχαν επι­σκε­φθεί για να λάβουν μέρος σε μνη­μό­συ­να συγ­γε­νών και συγχωριανών.

Πηγή: ertnews.gr

Οι Χαλα­σο­χώ­ρη­δες, Μια πολι­τι­κή σάτι­ρα του Αλέ­ξαν­δρου Παπαδιαμάντη

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο