Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σέρρες: Όνειδος για την ιστορία του Πανσερραϊκού η προεκλογική στήριξη του προέδρου του στον Κ. Καραμανλή!

«Είχα­με την τύχη στον τόπο μας να υπάρ­χει ένας άνθρω­πος όπως ο Κ. Καρα­μαν­λής ο οποί­ος πάντο­τε ήταν δίπλα μας ώστε να ακού­σει τα προ­βλή­μα­τα του χώρου μας», ανέ­φε­ρε ο πρό­ε­δρος του ΜΓΣ Παν­σερ­ραϊ­κού, Τάσος Πανα­γιώ­του, μιλώ­ντας στο προ­ε­κλο­γι­κό σποτ του τέως υπουρ­γού Υπο­δο­μών, ο οποί­ος παραι­τή­θη­κε μετά το έγκλη­μα στα Τέμπη, αλλά κατέ­βη­κε κανο­νι­κά υποψήφιος. 

«Ο σερ­ραί­ος λαός, οι φίλοι του Παν­σε­ραϊ­κού μόνο οργή μπο­ρεί να νιώ­σουν για την παρέμ­βα­ση του προ­έ­δρου του Παν­σερ­ραϊ­κού, προ­ε­κλο­γι­κά για να στη­ρί­ξει τον Καρα­μαν­λή» ανα­φέ­ρει σε σχό­λιό της η ΤΕ Σερ­ρών του ΚΚΕ.

Προ­σθέ­τει πως είναι ντρο­πή για το λαό μας και για την ιστο­ρία του αθλη­τι­κού αυτού σωμα­τεί­ου, μια τέτοια προ­ε­κλο­γι­κή παρέμ­βα­ση και πως «δια­σύ­ρε­ται και ο ίδιος ο πρό­ε­δρος, και ο Καρα­μαν­λής που τον έβαλε».

«Συγ­χα­ρη­τή­ρια για το ήθος σας, με τα λεφτά του λαού μας, των φορο­λο­γου­μέ­νων, κάνε­τε δια­φή­μι­ση λες και είναι δικά σας τα έργα, είναι “προ­σω­πι­κά”» υπο­γραμ­μί­ζει και κατα­λή­γο­ντας ανα­φέ­ρει: «Αλλά αυτοί είστε! Μαυρογιαλούροι…».

902.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο