Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε ποιον πλανήτη ζει ο κ. Αυγενάκης;

Μια απάντηση στον κύριο Αυγενάκη

Για το σχό­λιο του πρώ­ην υφυ­πουρ­γού Αθλη­τι­σμού, κ. Αυγε­νά­κη, σχε­τι­κά με το άρθρο του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ στην ιστο­σε­λί­δα gazzetta.gr, σημειώ­νου­με τα εξής:

1ον: Όταν λες τη μισή αλή­θεια λες ένα ολό­κλη­ρο ψέμα. Η θέση του ΚΚΕ για τη συμ­με­το­χή των αθλη­τών και των προ­πο­νη­τών στα ΔΣ των Αθλη­τι­κών Ομο­σπον­διών απο­τυ­πώ­νε­ται στο παρα­κά­τω βίντεο με την τοπο­θέ­τη­ση του αγο­ρευ­τή του ΚΚΕ Μανώ­λη Συντυ­χά­κη για τη συγκε­κρι­μέ­νη διά­τα­ξη (παρ. 6, του άρθρου 6 του νομο­σχε­δί­ου 4726/2020).

Στο ίδιο άρθρο υπήρ­χε και η τελευ­ταία διά­τα­ξη (παρ. 7) που όρι­ζε θητεί­ες και όρια ηλι­κί­ας για τις αρχαι­ρε­σί­ες των Αθλη­τι­κών Ομο­σπον­διών, κάτι που έβρι­σκε το ΚΚΕ αντί­θε­το και ήταν ο λόγος που το κατα­ψή­φι­σε. Το ίδιο έκα­ναν και όλα τα άλλα κόμ­μα­τα της αντι­πο­λί­τευ­σης. Αυτό το ξέρει ο κύριος Αυγε­νά­κης για­τί ήταν παρών στη συζή­τη­ση. Απλώς ας ρίξει μια ματιά στα πρα­κτι­κά για να μην πιά­νε­ται αδιάβαστος…

2ον: Σχε­τι­κά με τα χρή­μα­τα που έχει δώσει για τον αθλη­τι­σμό και τις υπο­δο­μές, μάλ­λον δεν έπια­σαν τόπο, αφού η κατά­στα­ση των προ­πο­νη­τη­ρί­ων μιλά από μόνη της. Παρα­θέ­του­με ενδει­κτι­κά κάποιες εικό­νες. Δεν βάζου­με όλες όσες έχου­με στα χέρια μας, από κάθε πόλη της χώρας, για­τί υπάρ­χει κίν­δυ­νος να πέσει το ίντερνετ.

Καυ­ταν­ζό­γλειο Στά­διο, Θεσσαλονίκη

Κλει­στό προ­πο­νη­τή­ριο ΟΑΚΑ

Κλει­στό προ­πο­νη­τή­ριο ΟΑΚΑ

Ανοι­χτό προ­πο­νη­τή­ριο ΟΑΚΑ, Κ1

Στά­διο Ελευ­θε­ρί­ας, Ηρά­κλειο Κρήτης

ΣΕΦ, τα άσπρα πανιά κρα­τούν τα νερά που στά­ζουν από την οροφή

3oν: Όσο για τα κλει­στά γυμνα­στή­ρια της Παια­νί­ας που μας είπε ότι ετοι­μά­ζε­ται να «ανα­στή­σει», θα του πού­με απλώς ότι ήταν το ανέκ­δο­το της φετι­νής χρο­νιάς για τον κόσμο του στί­βου. Αλή­θεια, πόσες κορ­δέ­λες έχουν κοπεί στην Παια­νία από το 2004 και μετά; Μάλ­λον περισ­σό­τε­ρες και από αυτές του Μετρό της Θεσσαλονίκης…

902.gr

Ο Δημή­τρης Κου­τσού­μπας στο Gazzetta: Τι αθλη­τι­σμό θέλουμε;

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο