Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Κολωνός: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη πήραν οι 4 νέοι κατηγορούμενοι

Ενώ­πιον των δικα­στι­κών Αρχών οδη­γή­θη­καν οι τέσ­σε­ρις νέοι κατη­γο­ρού­με­νοι για τα ραντε­βού της φρί­κης με το 12χρονο κορί­τσι από τον Κολω­νό, που συνε­λή­φθη­σαν μετά από εντάλ­μα­τα σύλ­λη­ψης του 14ου τακτι­κού ανα­κρι­τή ο οποί­ος χει­ρί­ζε­ται τη νέα δικο­γρα­φία που σχη­μα­τί­στη­κε για την σεξουα­λι­κή κακο­ποί­η­ση και εκμε­τάλ­λευ­ση της ανήλικης.

Οι τέσ­σε­ρις κατη­γο­ρού­με­νοι, μετα­ξύ των οποί­ων και ο 63χρονος που είχε συλ­λη­φθεί στις αρχές του μήνα στην Ομό­νοια, καθώς είχε επι­χει­ρή­σει μέσω άσε­μνων μηνυ­μά­των να συνα­ντη­θεί με ανή­λι­κο κορί­τσι, οδη­γή­θη­καν το πρωί ενώ­πιον του ανα­κρι­τή για την κατη­γο­ρία που αφο­ρά γενε­τή­σιες πρά­ξεις ένα­ντι αμοι­βής με ανήλικο.

Όλοι οι κατη­γο­ρού­με­νοι έλα­βαν προ­θε­σμία για να απο­λο­γη­θούν την Τρί­τη όπου θα αντι­τά­ξουν ένα­ντι της βαριάς κατη­γο­ρί­ας που τους απαγ­γέλ­θη­κε τα επι­χει­ρή­μα­τα τους. Σύμ­φω­να με την υπε­ρά­σπι­ση του 63χρονου, ο κατη­γο­ρού­με­νος αρνεί­ται οποια­δή­πο­τε σχέ­ση με την 12χρονη και φέρε­ται να ισχυ­ρί­ζε­ται πως το κορι­τσά­κι «τον μπερ­δεύ­ει με κάποιον άλλον».

Οι αρχές προ­χώ­ρη­σαν στην έκδο­ση των ενταλ­μά­των σύλ­λη­ψης μετά από συμπλη­ρω­μα­τι­κή κατά­θε­ση ‑η έβδο­μη- που έδω­σε η 12χρονη η οποία ανα­γνώ­ρι­σε και τους τέσ­σε­ρις κατη­γο­ρού­με­νους. Μάλι­στα το κορί­τσι φέρε­ται να είπε στους αστυ­νο­μι­κούς, πως ο 63χρονος την είχε φέρει σε επα­φή με τον 82χρονο που είναι μετα­ξύ των τεσ­σά­ρων νέων κατη­γο­ρού­με­νων. Οι άλλοι δύο κατη­γο­ρού­με­νοι είναι αλλο­δα­ποί, ηλι­κί­ας 43 και 46 ετών.

Να σημειω­θεί ότι μέχρι τώρα, για την φρι­κια­στι­κή υπό­θε­ση μαστρο­πεί­ας του Κολω­νού έχουν συλ­λη­φθεί 34 κατη­γο­ρού­με­νοι, ενώ η νέα δικο­γρα­φία που χει­ρί­ζε­ται ο ανα­κρι­τής περι­λαμ­βά­νει ήδη οκτώ κατη­γο­ρού­με­νους που απο­λο­γή­θη­καν στις αρχές του μήνα, καθώς και τους τέσ­σε­ρις που συνε­λή­φθη­σαν χθες.

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο