Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Σε ψήφο υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ καλεί ο χρυσαυγίτης Μπαρμπαρούσης…

Τις τελευ­ταί­ες ώρες έχει πυκνώ­σει η συζή­τη­ση γύρω από τις απα­ρά­δε­κτες δηλώ­σεις του Αλέ­ξη Τσί­πρα, που μαρ­τυ­ρούν πως η ηγε­σία του ΣΥΡΙΖΑ ψαρεύ­ει ψηφα­λά­κια στα ορφα­νά των ναζι­στι­κών μορ­φω­μά­των. Από την μία ξεχει­λί­ζει η ντρο­πή και η ψηφο­θη­ρία και μέσα στον βούρ­κο των φασι­στοει­δών, ενώ από την άλλη η ΝΔ βρή­κε την ευκαι­ρία να το παί­ξει «αντι­φα­σι­στι­κή» δύνα­μη, την στιγ­μή που και οι δύο ως κυβερ­νή­σεις έχουν επι­δεί­ξει απα­ρά­δε­κτη ανο­χή στον φασι­σμό. Και οι δύο αντι­λαμ­βά­νο­νται ως εκλο­γι­κή πελα­τεία τους φασί­στες. Τα παρα­δείγ­μα­τα είναι ατε­λεί­ω­τα. Δεν θα τα επα­να­φέ­ρου­με τώρα.

Ήδη σε πολ­λές περιο­χές συγκε­κρι­μέ­να φασι­στοει­δή με κολ­λη­μέ­να ένση­μα σε διά­φο­ρα φασι­στι­κά μορ­φώ­μα­τα, είτε της ΧΑ είτε του Κασι­διά­ρη ή άλλων, δεν διστά­ζουν να δίνουν γραμ­μή για στή­ρι­ξη στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι κατα­γε­γραμ­μέ­νες αναρ­τή­σεις στα social media, όπως του βου­λευ­τή της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής Κ. Μπαρ­μπά­ρου­ση, ο οποί­ος πέρα από την ανάρ­τη­ση, περι­δια­βαί­νει στο Μεσο­λόγ­γι, όπου ζει, καλώ­ντας σε ψήφο στον ΣΥΡΙΖΑ. Αντί­στοι­χα άλλα φασι­στοει­δή από διά­φο­ρες περιο­χές της Αττι­κής και της Εύβοιας κάνουν αντί­στοι­χες αναρ­τή­σεις σε social media όπου προ­τρέ­πουν άλλα φασι­στα­ριά να δώσουν την ψήφο τους «όχι σε κομ­μα­τί­δια δεκα­νί­κια της ΝΔου­λας… Ψηφί­ζου­με ΣΥΡΙΖΑ… ο εχθρός του εχθρού μου τώρα φίλος»!

Ο Αλέ­ξης Τσί­πρας αυτόν ακρι­βώς τον εσμό χαρα­κτη­ρί­ζει παρα­συρ­μέ­νο! Κάτι ξεσκο­λι­σμέ­νους φασί­στες. Φαί­νε­ται πως το φλερτ του ΣΥΡΙΖΑ με τις φασι­στι­κές ψήφους απο­δί­δει. Ντρο­πή κι αίσχος! Άλλο ένα κίνη­τρο για πιο δυνα­τό ΚΚΕ την Κυρια­κή, για­τί είναι η δύνα­μη που με συνέ­πεια μάχε­ται ενά­ντια στο φασι­σμό και το σύστη­μα που τον γεν­νά, για­τί είναι η δύνα­μη που όχι μόνο δεν δεί­χνει ανο­χή σε ορφα­νά των ναζί αλλά πρω­το­στα­τεί παντού για να μην ξεμυ­τί­σουν πουθενά!

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο