Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος πήγε ο Π. Σκουρλέτης για τα διαδικτυακά τρολ του ΣΥΡΙΖΑ

Στη Δίω­ξη Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος πήγε σήμε­ρα Παρα­σκευή σήμε­ρα ο Πάνος Σκουρ­λέ­της μετά την κλι­μα­κού­με­νη επί­θε­ση ενα­ντί­ον του από δια­δι­κτύ­α­κα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ.

Το στέ­λε­χος του ΣΥΡΙΖΑ, που έχει προ­τεί­νει για δια­γρα­φή ο πρό­ε­δρος του κόμ­μα­τος Στ. Κασ­σε­λά­κης, δήλω­σε πως «ψεύ­τι­κοι λογα­ρια­σμοί στο δια­δί­κτυο στο­χο­ποιούν, λασπο­λο­γούν και σπέρ­νουν μίσος και τοξι­κό­τη­τα υπο­νο­μεύ­ο­ντας και απα­ξιώ­νο­ντας το περιε­χό­με­νο του δημο­σί­ου διαλόγου».

Της επί­σκε­ψης του Πάνου Σκουρ­λέ­τη στη Δίω­ξη Ηλε­κτρο­νι­κού Εγκλή­μα­τος είχαν προη­γη­θεί δύο αναρ­τή­σει μέσα σε λίγες ώρες από το τρολ «Πεν Ντα­λα­ού­ρα» στις οποί­ες αφε­νός τον είχε στο­χο­ποι­ή­σει ως ηθι­κό αυτουρ­γό της επί­θε­σης σε βάρος της και αφε­τέ­ρου του είχε απευ­θύ­νει έμμε­σες απει­λές με τη φρά­ση «Και τώρα οι δυο μας και πάλι τρε­λό αγόρι».

Υπεν­θυ­μί­ζου­με ότι ο Π. Σκουρ­λέ­της, προ λίγων ημε­ρών μίλη­σε για «παρά­κε­ντρα» και «υπό­γεια με στη­μέ­νο μηχα­νι­σμό» τα οποία δεν αφο­ρού­σαν μόνο στις τελευ­ταί­ες εσω­κομ­μα­τι­κές εξε­λί­ξεις και τον ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο πρώ­ην υπουρ­γός ανα­φέρ­θη­κε εκτε­νώς σε ενυ­πό­γρα­φα δημο­σιεύ­μα­τα που απο­κά­λυ­πταν τη δρά­ση συγκε­κρι­μέ­νων λογα­ρια­σμών στα κοι­νω­νι­κά δίκτυα σε βάθος του­λά­χι­στον τριε­τί­ας, με απο­κο­ρύ­φω­μα τη δια­δο­χή στον ΣΥΡΙΖΑ και την ακραία επί­θε­ση ενα­ντί­ον του.

 

Βλα­ντί­μιρ Μαγια­κόφ­σκι: «Ωδή στην Επανάσταση»

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο