Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στον Πειραιά με Μικρούτσικο, Τσακνή, Ράντου και άλλους καλλιτέχνες ο Δ. Κουτσούμπας

Το εκλο­γι­κό κέντρο του ΚΚΕ στην πλα­τεία Κοραή στον Πει­ραιά, επι­σκέ­φθη­κε σήμε­ρα ο ΓΓ της ΚΕ του Κόμ­μα­τος Δημή­τρης Κου­τσού­μπας τον οποίο υπο­δέ­χθη­καν μέλη και φίλοι του ΚΚΕ.

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε μια χαλα­ρή συζή­τη­ση με τους παρευ­ρι­σκό­με­νους, για τη μάχη που δίνουν μέχρι την τελευ­ταία στιγ­μή, ενώ ευχή­θη­κε καλή δύνα­μη για τους αγώ­νες που έρχονται.

koutsoumpas4

Στη συνέ­χεια, συνο­δευό­με­νους από τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, υπο­ψή­φιους βου­λευ­τές, καλ­λι­τέ­χνες και συνερ­γα­ζό­με­νους με το Κόμ­μα, πέρα­σε μέσα από το εμπο­ρι­κό κέντρο του Πει­ραιά, έγι­νε δεκτός με ενθου­σια­σμό από τον κόσμο, κατευ­θυ­νό­με­νος σε μεζε­δο­πω­λείο της περιο­χής για μια μικρή «ανά­σα».

koutsoumpas2

Το ΑΠΕ, διέ­κρι­νε μετα­ξύ άλλων,  τους Θ. Μικρού­τσι­κο, Α. Παπα­ρή­γα, Θ. Παφί­λη, Γ. Ροΐ­δη, Κ. Καζά­κο, Λ. Καφα­ντά­ρη, Ν. Σοφια­νό, Λ. Ράζου, Μ. Παπα­δό­που­λο, Θ. Χιώ­νη, Ε. Μπέλ­λου, Ε. Ράντου, Π. Ορκό­που­λο, Σ. Δρο­γώ­ση, Γ. Καρα­λή, Δ. Τσα­κνή, Γ. Μηλιό, Σ. Τάσ­σο, Σ. Διγε­νή, Ε. Παντε­λά­κη, Δ. Μανω­λά­κου, Χ. Κατσώ­τη, Ν. Μαυ­ρο­κέ­φα­λο, Μ. Ανδρου­λι­δά­κη, Γ. Μανου­σο­γιαν­νά­κη, Α. Κυρίτση.

koutsoumpas1

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο