Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Στρατονίκη Χαλκιδικής: Σε διαφορετικά μέρη οι κηδείες της 39χρονης και του αυτόχειρα

Στην τελευ­ταία του κατοι­κία συνο­δεύ­ει σήμε­ρα η τοπι­κή κοι­νω­νία της Στρα­το­νί­κης, στη Χαλ­κι­δι­κή, τον 36χρονο που σκό­τω­σε τη γυναί­κα και μητέ­ρα των δύο ανή­λι­κων παι­διών του, μπρο­στά στα μάτια του 8χρονου γιου τους, ο οποί­ος νοση­λεύ­ε­ται με σοβα­ρά τραύ­μα­τα αλλά εκτός κιν­δύ­νου στο Ιππο­κρά­τειο Νοσο­κο­μείο της Θεσσαλονίκης.

Όπως ανα­φέ­ρει το ertnews.gr, η κηδεία του αυτό­χει­ρα θα τελε­στεί στις 4 το από­γευ­μα στο χωριό του, τη Στρα­το­νί­κη. Tην ίδια ώρα, στην Ιερισ­σό, συγ­γε­νείς και φίλοι θα απο­χαι­ρε­τούν την 39χρονη που έπε­σε νεκρή από το χέρι του συζύ­γου της.

Η τοπι­κή κοι­νω­νία αδυ­να­τεί ακό­μη να πιστέ­ψει την ανεί­πω­τη τρα­γω­δία που βύθι­σε στο πέν­θος την τοπι­κή κοινωνία.

«Ο 8χρονος βρέθηκε στην αγκαλιά της μητέρας του»

Στη ΜΕΘ του Ιππο­κρά­τειου νοσο­κο­μεί­ου Θεσ­σα­λο­νί­κης, νοση­λεύ­ε­ται ο 8χρονος που είδε τον πατέ­ρα του να δολο­φο­νεί τη μητέ­ρα του και στη συνέ­χεια να αυτο­κτο­νεί και ο ίδιος. Το παι­δί υπε­βλή­θη σε ένα δύσκο­λο χει­ρουρ­γείο, καθώς φέρει σοβα­ρά τραύματα.

Συγκλο­νι­σμέ­νος ο διευ­θυ­ντής της Παι­δο­χει­ρουρ­γι­κής Κλι­νι­κής του νοσο­κο­μεί­ου, Γεώρ­γιος Τσι­κό­που­λος, μη μπο­ρώ­ντας να πιστέ­ψει αυτό που έχει συμ­βεί, είπε ότι το αγο­ρά­κι βρέ­θη­κε στην αγκα­λιά της μητέ­ρας του και ότι φέρει τραύ­μα­τα στο χέρι και συγκε­κρι­μέ­να στο δεξιό αντι­βρά­χιο, όπου λεί­πει δέρ­μα και μυς, ενώ παρου­σιά­ζει και δια­το­μή του ωλέ­νιου νεύ­ρου. Ακό­μη φέρει σκά­για σε διά­φο­ρα σημεία του σώμα­τός του, όπως στα ιγμό­ρεια και την κοι­λια­κή χώρα.

Το παι­δί βρί­σκε­ται υπό στε­νή παρα­κο­λού­θη­ση από τους θερά­πο­ντες ιατρούς και δεν κιν­δυ­νεύ­ει η υγεία του.

Πηγή: ertnews.gr

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο