Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΣΕΤΗΠ): Ξεκίνησε το “SETIP SOLIDARITY FESTIVAL”

Άνοι­ξαν οι πύλες του SETIP SOLIDARITY FESTIVAL που διορ­γα­νώ­νει στο 1ο Γενι­κό Λύκειο Ταύ­ρου (Αγί­ας Σοφί­ας 16) το Συν­δι­κά­το Εργα­το­ϋ­παλ­λή­λων Τηλε­πι­κοι­νω­νιών και Πλη­ρο­φο­ρι­κής (ΣΕΤΗΠ).

Στο πλαί­σιό του πραγ­μα­το­ποιεί­ται συναυ­λία αλλη­λεγ­γύ­ης, με σκο­πό την ενί­σχυ­ση του απερ­για­κού ταμεί­ου των εργα­ζο­μέ­νων στα τηλε­φω­νι­κά κέντρα με τους Banda Entopica, Guests, Stand Up Comedy Set.

Σε δήλω­σή του ο Γ. Στε­φα­νά­κης, πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Επι­σι­τι­σμού — Του­ρι­σμού, ευχή­θη­κε ο αγώ­νας των εργα­ζο­μέ­νων στα τηλε­φω­νι­κά κέντρα να είναι νικη­φό­ρος. Ο Γ. Ανδρέ­ου, μέλος του ΔΣ ΠΑΣΥΠ ΟΤΕ, τόνι­σε πως ήδη η αντα­πό­κρι­ση από τους συνα­δέλ­φους είναι πολύ μεγά­λη, όπως και η αλλη­λεγ­γύη στους εργα­ζό­με­νους που παλεύ­ουν για ΣΣΕ και δικαιώ­μα­τα. Η Γιάν­να Παπα­δη­μη­τρί­ου, πρό­ε­δρος του Σωμα­τεί­ου Εργα­ζο­μέ­νων «Vodafone», εξέ­φρα­σε την αλλη­λεγ­γύη της στους εργα­ζό­με­νους, τονί­ζο­ντας πως αυτή είναι το όπλο των εργατών.

Στο Stand up comedy set θα συμ­με­τέ­χουν οι εξής : Δημή­τρης Δού­κο­γλου, Γιώρ­γος Καρα­μαν­λής, Αθη­νά Κεφα­λο­πού­λου, Δημή­τρης Μπό­τσας, Δημή­τρης Παλ­λι­γκί­νης, Μιχά­λης Πρέ­κας, Δημή­τρης Χριστοδούλου.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
18:00–19:30 George Common
19:30–20:00 Γκρί­ζα Πόλη
20:00–21:00 Stand up comedy set
21:00–21:30 Garjooma
21:30–22:00 Bouzou
22:30 Banda Entopica

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Email: [email protected]

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο