Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΣΥΡΙΖΑ: Αποχώρησε η Νεολαία Θεσσαλονίκης — Ο Ηλιόπουλος προαναγγέλλει αποχώρηση της ομάδας Αχτσιόγλου

Υπέρ της απο­χώ­ρη­σης από τον ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ. τάχθη­κε ο Νάσος Ηλιό­που­λος κατά την εισή­γη­σή του στην πανελ­λα­δι­κή σύσκε­ψη της τάσης «6+6» της Έφης Αχτσιό­γλου που είναι σε εξέλιξη.

Σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, ο κ. Ηλιό­που­λος είπε χαρα­κτη­ρι­στι­κά: «Δεν μπο­ρού­με να μεί­νου­με άλλο, πρέ­πει να φύγου­με από αυτόν τον βούρ­κο». Επι­ση­μαί­νε­ται, μάλι­στα, πως εκεί­νος ήταν και το πρό­σω­πο που συνά­ντη­σε στα μέσα της εβδο­μά­δας τον τέως πρό­ε­δρο του ΣΥΡΙΖΑ‑Π.Σ., Αλέ­ξη Τσίπρα.

Σημειώ­νε­ται πως την πανελ­λα­δι­κή συν­διά­σκε­ψη παρα­κο­λου­θούν και πολ­λά πρό­σω­πα εκτός της ομά­δας των «6+6», μετα­ξύ των οποί­ων ο Γιάν­νης Δραγασάκης.

Ακό­μη και αν υπάρ­ξει από­φα­ση απο­χώ­ρη­σης της ομά­δας από τον ΣΥΡΙΖΑ, η επί­ση­μη ανα­κοί­νω­ση απο­χώ­ρη­σης δεν είναι βέβαιο ότι θα πραγ­μα­το­ποι­η­θεί σήμε­ρα ή θα περι­μέ­νουν ανα­ζη­τώ­ντας το το κατάλ­λη­λο momentum.

Ταυ­τό­χρο­να, μετά από συνε­δρί­α­ση της Νεο­λαί­ας ΣΥΡΙΖΑ Θεσ­σα­λο­νί­κης, η συντρι­πτι­κή πλειο­ψη­φία των μελών της απο­χω­ρεί στη­ρί­ζο­ντας την παρα­κά­τω πολι­τι­κή απόφαση.

Πρό­κει­ται μάλι­στα για την πρώ­τη συντε­ταγ­μέ­νη απο­χώ­ρη­ση οργά­νω­σης νεο­λαί­ας του ΣΥΡΙΖΑ από το κόμμα.

«Η αξιο­πι­στία και η σοβα­ρό­τη­τα του χώρου θίγε­ται συνε­χώς, καθώς γινό­μα­στε μάρ­τυ­ρες δημό­σιων τοπο­θε­τή­σε­ων που πηγαί­νουν κόντρα στις απο­φα­σι­σμέ­νες θέσεις του κόμ­μα­τος, όπως η ομι­λία του νέου Προ­έ­δρου στο ΣΕΒ, η ανα­κοί­νω­ση του κόμ­μα­τος για την Παλαι­στί­νη, αλλά και η στα­δια­κή απο­δό­μη­ση της κυβερ­νη­τι­κής θητεί­ας του ΣΥΡΙΖΑ, εγκολ­πώ­νο­ντας επι­χει­ρή­μα­τα του αντι-ΣΥΡΙ­ΖΑ μετώ­που», σημειώ­νε­ται μετα­ξύ άλλων στο κείμενο.

 

Η φόνισ­σα, Αλέ­ξαν­δρου Παπαδιαμάντη

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο