Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τέμπη: Βγήκε από τη ΜΕΘ μετά από 45 μέρες νεαρή τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος

Μετά από 45 ημέ­ρες νοση­λεί­ας η νεα­ρή Μυρ­σί­νη, η τελευ­ταία τραυ­μα­τί­ας του δυστυ­χή­μα­τος των Τεμπών που νοση­λευό­ταν στη ΜΕΘ του Πανε­πι­στη­μια­κού Νοσο­κο­μεί­ου Λάρι­σας, κατά­φε­ρε να βγει από την εντα­τι­κή και να μετα­φερ­θεί στη νευ­ρο­χει­ρουρ­γι­κή κλι­νι­κή του ίδιου νοσο­κο­μεί­ου, με τους για­τρούς να αισιο­δο­ξούν για την απο­κα­τά­στα­ση της υγεί­ας της.

Στην ορθο­πε­δι­κή κλι­νι­κή του Πανε­πι­στη­μια­κού Νοσο­κο­μεί­ου εξα­κο­λου­θούν να νοση­λεύ­ο­νται, μετά από πολυ­ή­με­ρη παρα­μο­νή τους στη ΜΕΘ, ο Ρομπέρ­το και η Δάφ­νη, ακό­μη δύο νέοι άνθρω­ποι που βίω­σαν τον εφιάλ­τη της 28ης Φεβρουαρίου.

Δια­σω­λη­νω­μέ­νος στο Γενι­κό Νοσο­κο­μείο Λάρι­σας εξα­κο­λου­θεί και είναι ο νεα­ρός Γερά­σι­μος, ο μόνος επι­ζών από το πρώ­το βαγό­νι του μοι­ραί­ου Intercity.

Στο μετα­ξύ, εξι­τή­ριο πήρε από το νοσο­κο­μείο «Παπα­νι­κο­λά­ου» της Θεσ­σα­λο­νί­κης, 44 ημέ­ρες μετά το τρα­γι­κό δυστύ­χη­μα και άλλη μια τραυ­μα­τί­ας, η Ανυ­σία Λιού­ρη, η οποία επέ­στρε­ψε πλέ­ον στο σπί­τι της. Πάντως, για το επό­με­νο διά­στη­μα, η πορεία της υγεί­ας της θα παρα­κο­λου­θεί­ται τακτι­κά από τους για­τρούς του νοσοκομείου.

Η 26χρονη ήταν στο δεύ­τε­ρο βαγό­νι της μοι­ραί­ας αμα­ξο­στοι­χί­ας από Αθή­να για Θεσ­σα­λο­νί­κη και αρχι­κά νοση­λευό­ταν με πολ­λα­πλά τραύ­μα­τα και εγκαύ­μα­τα, δια­σω­λη­νω­μέ­νη και σε κατα­στο­λή στην Α’ ΜΕΘ εγκαυμάτων.

 

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο