Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

ΤΕ Πειραιά της ΚΟΑ του ΚΚΕ: Με το κουπόνι στο χέρι τιμάμε την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος

Κάλεσμα σε μέλη και φίλους του ΚΚΕ να τιμήσουν την επέτειο ίδρυσης του Κόμματος στις 17 Νοέμβρη, συγκεντρώνοντας «κόκκινα μεροκάματα» και εισφορές στο πλαίσιο της Δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης, απευθύνει η ΤΕ Πειραιά, η Οργάνωση της πόλης όπου ιδρύθηκε το ΚΚΕ.

ΣΕΚΕ Ιδρυτικό συνέδριο 4-10 Νοέμβρη 1918

Πιο συγκε­κρι­μέ­να, στο κάλε­σμά της αναφέρει:

«Η Τομε­α­κή Επι­τρο­πή Πει­ραιά του ΚΚΕ χαι­ρε­τί­ζει τα εκα­το­ντά­δες μέλη και φίλους του Κόμ­μα­τος, τα μέλη της ΚΝΕ που έχουν ξεκι­νή­σει δυνα­μι­κά την προ­σπά­θεια για να είναι και η φετι­νή Οικο­νο­μι­κή Εξόρ­μη­ση του ΚΚΕ επιτυχημένη.

Τις επό­με­νες μέρες, με το κου­πό­νι στο χέρι, με πλα­τύ άνοιγ­μα στους εργα­ζό­με­νους, στο λαό και τη νεο­λαία του Πει­ραιά, θα κλι­μα­κώ­σου­με την προσπάθεια.

🎈  Η Τομε­α­κή Οργά­νω­ση Πει­ραιά έχει απο­δε­χτεί την άμιλ­λα από δύο Οργα­νώ­σεις της ΚΟ Αττι­κής: Των Νοτί­ων και την Α’ Αθή­νας. Με χαρά θα δώσου­με τον καλύ­τε­ρό μας εαυ­τό, θα συμ­βά­λου­με απο­φα­σι­στι­κά στους στό­χους του Κόμ­μα­τος, υπερ­κα­λύ­πτο­ντας η κάθε ΚΟΒ και το κάθε κομ­μα­τι­κό μέλος το πλά­νο του.

ΚΚΕ στηρίζεται από το λαό gifΚαλού­με το κάθε κομ­μα­τι­κό μέλος και τον κάθε φίλο του Κόμ­μα­τος, με αφορ­μή την επέ­τειο ίδρυ­σης του Κόμ­μα­τος, τη Δευ­τέ­ρα 18 Νοέμ­βρη να δώσει ώθη­ση στην κάλυ­ψη του πλά­νου, συγκε­ντρώ­νο­ντας “κόκ­κι­να μερο­κά­μα­τα” και εισφο­ρές. Η επέ­τειος ίδρυ­σης του Κόμ­μα­τος να τιμη­θεί με αυτόν τον τρό­πο από την Οργά­νω­ση της πόλης όπου ιδρύ­θη­κε το Κόμμα!».

ΚΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ 2019

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο