Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τη Δευτέρα στον ανακριτή ο 33χρονος παιδοβιαστής: «Μου είπε ότι ήταν 17 χρονών»

Τη Δευ­τέ­ρα το πρωί θα οδη­γη­θεί ενώ­πιον της Ανα­κρί­τριας για την απο­λο­γία του ο 33χρονος που συνε­λή­φθη κατό­πιν εντάλ­μα­τος των δικα­στι­κών αρχών για συμ­με­το­χή στην υπό­θε­ση του 12χρονου παι­διού από τον Κολωνό.

Ο άντρας φέρε­ται να έχει ταυ­το­ποι­η­θεί ως ένας από τους “πελά­τες” του Μίχου και αντι­με­τω­πί­ζει την κατη­γο­ρία της γενε­τή­σιας πρά­ξης με ανή­λι­κο ένα­ντι αμοι­βής που τιμω­ρεί­ται σε βαθ­μό κακουρ­γή­μα­τος και η προ­βλε­πό­με­νη ποι­νή είναι του­λά­χι­στον δέκα έτη κάθειρξη.

«Μου είπε ότι ήταν 17 χρο­νών και την πίστε­ψα. Δεν έδω­σα μεγά­λη σημα­σία στην ηλι­κία». Αυτά φέρε­ται να υπο­στή­ρι­ξε στους αστυ­νο­μι­κούς της Ασφά­λειας ο 33χρονος από την Αγία Βαρ­βά­ρα, ο οποί­ος εργά­ζε­ται, σύμ­φω­να με πλη­ρο­φο­ρί­ες, σε εργο­στά­σιο. Φέρε­ται να συνο­μι­λού­σε με το κορι­τσά­κι μέσω δια­δι­κτυα­κής εφαρ­μο­γής και να πραγ­μα­το­ποί­η­σε δύο ραντε­βού μαζί της.

Την Δευ­τέ­ρα θα απο­λο­γη­θεί και η μητέ­ρα του παι­διού ενώ οι έρευ­νες των αρχών συνε­χί­ζο­νται προς όλες τις κατευθύνσεις.

 

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο