Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

«Τον φασίστα κι αν τον πλένεις…»: Χυδαίος σεξισμός σε βάρος της Αλέκας απ’ τον Φαήλο Κρανιδιώτη

Το ποιός είναι και τι εκπρο­σω­πεί ο Φαή­λος Κρα­νι­διώ­της είναι, λίγο έως πολύ, γνω­στό. Ο απο­τυ­χη­μέ­νος γρα­φι­κός πολι­τευ­τής, πρώ­ην στέ­λε­χος της ΝΔ, συνερ­γά­της του Αντώ­νη Σαμα­ρά και νυν πολι­τι­κό συνε­ται­ρά­κι του – ομοι­δε­ά­τη του — Τζή­με­ρου, δεν χάνει ευκαι­ρία να μας υπεν­θυ­μί­ζει το ότι είναι εκφρα­στής της πιο μαύ­ρης ακρο­δε­ξιάς, του εθνι­κι­σμού και του χυδαιό­τε­ρου αντικομμουνισμού.

Προ­κει­μέ­νου να ανα­δει­χθεί απ’ την αφά­νεια του, να δώσει αξία στην μίζε­ρη πολι­τι­κή του ύπαρ­ξη και να ψαρέ­ψει ορφα­νές ψήφους της Χρυ­σής Αυγής, ο Φαή­λος επι­δί­δε­ται συχνά σε αντι­κομ­μου­νι­στι­κά παρα­λη­ρή­μα­τα, χυδαιο­λο­γί­ες και επι­θέ­σεις ενά­ντια στο ΚΚΕ. Ενδε­χο­μέ­νως να έχει βάλει στοί­χη­μα με το πολι­τι­κό του συνε­ται­ρά­κι, τον Τζή­με­ρο, ποιός είναι πιο φανα­τι­κός αντικομμουνιστής.

Πρό­σφα­τα, το αντι­κομ­μου­νι­στι­κό του έμε­σμα βγή­κε με τη μορ­φή του σεξι­σμού και στό­χο την πρώ­ην Γ.Γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέ­κα Παπαρήγα.

failos 1

Τι σόι ολο­κλη­ρω­μέ­νο φασι­στοει­δές θα ήταν, άλλω­στε, αν δεν ξερ­νού­σε χυδαίο σεξι­σμό; Ως οπα­δός του… Τραμπ, τον οποίο θαυ­μά­ζει, ένας Φαή­λος δεν μπο­ρεί παρά να είναι μισο­γύ­νης και ρατσι­στής του αισχρό­τε­ρου είδους.

Το ζητού­με­νο δεν είναι τα εμέ­σμα­τα που ξερ­νούν καθε τρεις και λίγο οι Κρα­νι­διώ­τη­δες και τα Τζη­με­ροει­δή, αλλά το γεγο­νός ότι αυτά τα ακρο­δε­ξιά πολι­τι­κά σκου­πί­δια διεκ­δι­κούν την ψήφο του ελλη­νι­κού λαού ως μια “light” εκδο­χή της Χρυ­σής Αυγής.

Οι εργα­ζό­με­νοι, η νεο­λαία, ο λαός πρέ­πει να τους γυρί­σει την πλά­τη, να τους κατα­δι­κά­σει πολι­τι­κά στην ανυ­παρ­ξία και την ανυ­πο­λη­ψία που τους πρέ­πει και να κατα­δι­κά­σει τον φασι­σμό, το ρατσι­σμό και τον σεξι­σμό σε κάθε μορ­φή και έκφαν­ση του.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο