Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΚΚΕ καταγγέλλει την επιχείρηση συκοφάντησής του με δημοσιεύματα για τα δάνεια των κομμάτων

Σε ανα­κοί­νω­ση σχε­τι­κά με δημο­σιεύ­μα­τα για τα δάνεια των κομ­μά­των το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ τονίζει:

«Το ΚΚΕ καταγ­γέλ­λει την επι­χεί­ρη­ση συκο­φά­ντη­σής του από γνω­στά ΜΜΕ, κρα­τι­κά και ιδιω­τι­κά, που σε δια­τε­ταγ­μέ­νη υπη­ρε­σία στη­ρί­ζουν την κυβέρ­νη­ση ΣΥΡΙΖΑ — ΑΝΕΛ και που στό­χο έχει να τσου­βα­λια­στεί το ΚΚΕ με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για τα δάνειά τους. Αυτή η επι­χεί­ρη­ση δεν πραγ­μα­το­ποιεί­ται τυχαία τώρα, που απο­κα­λύ­πτε­ται στο λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι άξιος συνε­χι­στής της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, γνή­σιος υπε­ρα­σπι­στής του κεφα­λαί­ου, σημαιο­φό­ρος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Είναι γνω­στό ότι το KKE δεν έχει καμία σχέ­ση με υπέ­ρο­γκα και “επι­σφα­λή” δάνεια εκα­το­ντά­δων εκα­τομ­μυ­ρί­ων από τρά­πε­ζες. Όπως είναι επί­σης γνω­στό ότι τα κατά και­ρούς δάνειά του, για να καλυ­φθούν ανά­γκες του Κόμ­μα­τος, έχουν γίνει με όλες τις νόμι­μες δια­δι­κα­σί­ες, όχι με ειδι­κούς και ευνοϊ­κούς όρους, αλλά σύμ­φω­να με τους όρους που δανεί­ζο­νται όλοι οι Έλληνες.

Μάλι­στα, για τα δάνεια αυτά, το ΚΚΕ έχει δώσει επαρ­κέ­στα­τες εγγυ­ή­σεις με ακί­νη­τά του.

Η πλη­ρω­μή των δανεί­ων αυτών γίνε­ται μέχρι και σήμε­ρα κανο­νι­κό­τα­τα και δεν υπάρ­χει ληξι­πρό­θε­σμη δόση, χάρη και στην αμέ­ρι­στη στή­ρι­ξη από τα μέλη και τους φίλους του Κόμ­μα­τος, τον εργα­ζό­με­νο λαό».

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο