Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Το ΠΑΜΕ για την επίσκεψη του Ισραηλινού ΥΠΕΞ: Η ελληνική κυβέρνηση ξεπλένει το αίμα των Παλαιστινίων!

Την «απα­ρά­δε­κτη στά­ση της ελλη­νι­κής κυβέρ­νη­σης, τις ίδιες ώρες που το Ισρα­ήλ πραγ­μα­το­ποιεί δολο­φο­νι­κή επι­χεί­ρη­ση στην Τζε­νίν της Παλαι­στί­νης, να υπο­δε­χτεί στην Αθή­να τον υπουρ­γό Εξω­τε­ρι­κών του κρά­τους-δολο­φό­νου και να λει­τουρ­γή­σει ως πλυ­ντή­ριο που θα ξεπλύ­νει το αίμα των Παλαι­στι­νί­ων», καταγ­γέλ­λει το ΠΑΜΕ, με ανα­κοί­νω­σή του.

Συγκε­κρι­μέ­να, «την Πέμ­πτη 6 Ιού­λη, ο νέος υπουρ­γός Εξω­τε­ρι­κών της κυβέρ­νη­σης της ΝΔ, Γ. Γερα­πε­τρί­της, υπο­δέ­χτη­κε στην Αθή­να τον Υπουρ­γό εξω­τε­ρι­κών του Ισρα­ήλ, υιο­θε­τώ­ντας πλή­ρως την ισραη­λι­νή ρητο­ρι­κή και το απα­ρά­δε­κτο δόγ­μα περί “τρο­μο­κρα­τί­ας”.

Οι δηλώ­σεις του υπουρ­γού Γερα­πε­τρί­τη περί δήθεν “ανά­γκης να επι­κρα­τή­σει ηρε­μία και αυτο­συ­γκρά­τη­ση από όλους ώστε να απο­κλι­μα­κω­θεί η κρί­ση και… υπέρ μιας αμοι­βαία απο­δε­κτής λύσης του παλαι­στι­νια­κού ζητή­μα­τος …” απο­δει­κνύ­ουν την απύθ­με­νη υπο­κρι­σία αλλά και την προ­κλη­τι­κή στή­ρι­ξη στους ισραη­λι­νούς δολο­φό­νους, την ώρα που σφα­γιά­ζε­ται ο παλαι­στι­νια­κός λαός από το Ισραήλ.

Δεν είναι τρο­μο­κρά­τες οι λαοί που αγω­νί­ζο­νται για τη ζωή τους!

Τρο­μο­κρά­τες είναι οι δολο­φό­νοι των λαών, οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ που στη­ρί­ζουν το Ισραήλ!

Το ΠΑΜΕ στέ­κε­ται στο πλευ­ρό του ηρω­ι­κού λαού της Παλαι­στί­νης και του δικαιώ­μα­τος του να υπε­ρα­σπί­ζε­ται τη χώρα του κατά της ξένης κατο­χής με όλα τα ανα­γκαία μέσα».

Αλή­θειες και ψέμα­τα για το λιμό στην Ουκρα­νία, Νίκος Μόττας

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο