Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Πειραιάς: Υποψήφιος δήμαρχος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» ο Νίκος Αμπατιέλος

Την υπο­ψη­φιό­τη­τα του Νίκου Αμπα­τιέ­λου ως επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» για τον Δήμο Πει­ραιά, ανα­κοί­νω­σε το ΚΚΕ, σε εκδή­λω­ση που διορ­γα­νώ­θη­κε το βρά­δυ της Τετάρτης.

Στην εκδή­λω­ση ήταν παρών ο Νίκος Σοφια­νός του οποί­ου η υπο­ψη­φιό­τη­τα ως επι­κε­φα­λής της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» και υπο­ψη­φί­ου δημάρ­χου για το Δήμο Αθη­ναί­ων έχει ήδη ανακοινωθεί.

Ο Ν. Αμπα­τιέ­λος, βου­λευ­τής της ‘Α Πει­ραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ του κόμ­μα­τος δια­δέ­χε­ται ως υπο­ψή­φιος δήμαρ­χος Πει­ραιά την Δια­μά­ντω Μανω­λά­κου, βου­λευ­τή Β Πει­ραιά του ΚΚΕ και μέλος της ΚΕ.

Οι σχε­τι­κές ανα­κοι­νώ­σεις έγι­ναν από την Χρι­στί­να Πανα­γιω­τα­κο­πού­λου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και του Γρα­φεί­ου Τύπου του κόμ­μα­τος, σε εκδή­λω­ση για τους δημο­σιο­γρά­φους, που πραγ­μα­το­ποι­ή­θη­κε στον προ­αύ­λιο χώρο της έδρας της ΚΕ του ΚΚΕ στον Περισσό.

Στην εκδή­λω­ση παρευ­ρέ­θη­κε και ο Γενι­κός Γραμ­μα­τέ­ας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημή­τρης Κου­τσού­μπας, ο οποί­ος συνο­μί­λη­σε με όλους τους δημοσιογράφους.

«Απέ­να­ντι στη διοί­κη­ση Μπα­κο­γιάν­νη είμα­στε η μόνη αντι­πο­λί­τευ­ση από τη σκο­πιά υπε­ρά­σπι­σης των συμ­φε­ρό­ντων της Αθη­νας» δήλω­σε ο Νίκος Σοφιανός.

«Μετά τη σημα­ντι­κή άνο­δο του ΚΚΕ στις εργα­τι­κές-λαι­κές γει­το­νιές του Πει­ραιά, δυνα­μώ­νου­με τη φωνή των εργα­ζο­μέ­νων και στο δήμο του Πει­ραιά, με πιο δυνα­τό το ψηφο­δέλ­τιο της «Λαϊ­κής Συσπεί­ρω­σης» δήλω­σε ο Νίκος Αμπατιέλος.

«Ναι, αλλά ο Στά­λιν…», του Νίκου Μόττα

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο