Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τραμπούκικη επίθεση εφοπλιστή σε βάρος του Γ. Παπαχρήστου – Καταδίκη του ΚΚΕ

Την νέα τρα­μπού­κι­κη επί­θε­ση σε βάρος δημο­σιο­γρά­φου, αυτή τη φορά στον Γ. Παπα­χρή­στο που φέρε­ται να μήνυ­σε τον εφο­πλι­στή Γιάν­νη Καρα­γιώρ­γη για ξυλο­δαρ­μό στο ΟΑΚΑ κατά τη διάρ­κεια του αγώ­να Πανα­θη­ναϊ­κός — Μπρά­γκα, κατα­δι­κά­ζει με σχό­λιό του το Γρα­φείο Τύπου της ΚΕ του ΚΚΕ.

Στην καταγ­γε­λία του ο δημο­σιο­γρά­φος ανέ­φε­ρε πως ο εφο­πλι­στής τον χτύ­πη­σε με γρο­θιές στο πρό­σω­πο και το κεφά­λι και μετά εξα­φα­νί­στη­κε μαζί με τους ανθρώ­πους που τον προ­στά­τευαν. Μάλι­στα, ο Γ. Παπα­χρή­στος φέρε­ται να μετέ­βη στο «Σισμα­νό­γλειο» νοσο­κο­μείο και στη συνέ­χεια στο Αστυ­νο­μι­κό Τμή­μα Πεντέ­λης για να κατα­θέ­σει μήνυση.

Στην ανα­κοί­νω­σή του το ΚΚΕ σημειώ­νει: «Οι επα­να­λαμ­βα­νό­με­νες επι­θέ­σεις ενα­ντί­ον δημο­σιο­γρά­φων και μάλι­στα από μεγα­λο­ε­πι­χει­ρη­μα­τί­ες, όπως καταγ­γέλ­λουν τα θύμα­τα των επι­θέ­σε­ων, στρέ­φο­νται κατά της δημο­σιο­γρα­φι­κής ελευ­θε­ρί­ας, αλλά ανα­δει­κνύ­ουν και την ασυ­δο­σία των δρα­στών, που εμπε­δώ­νε­ται από ένα κρά­τος που τους παρέ­χει ασυ­λία παντού».

902.gr

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο