Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Τρεις εργαζόμενοι νεκροί από ηλεκτροπληξία

Τρεις εργαζόμενοι σκοτώθηκαν από ηλεκτροπληξία, εν ώρα εργασίας.

Τρεις εργαζόμενοι νεκροί από ηλεκτροπληξία Γυμνό Ερέτριας Εύβοια 1 Απρ 2020Φωτο STAR Κεντρι­κής Ελλάδας

Το δυστύ­χη­μα έγι­νε στο Γυμνό της Ερέ­τριας στην Εύβοια, όταν τρία μέλη συνερ­γεί­ου εργο­λά­βου που εκτε­λού­σε εργα­σί­ες για την ΔΕΗ χτυ­πή­θη­καν από ρεύ­μα ενώ έκα­ναν εργα­σί­ες απο­κα­τά­στα­σης βλάβης.

Εύβοια τρεις εργαζόμενοι νεκροί από ηλεκτροπληξία ένας νεκρός στην κολώναΌπως ανα­φέ­ρει το eviathema.gr, ένας από τους εργα­ζό­με­νους περί­που 45 ετών, Αλβα­νι­κής κατα­γω­γής ο οποί­ος κατοι­κού­σε στα Πλα­κά­κια Ερέ­τριας, βρέ­θη­κε να κρέ­με­ται από στύ­λο της ΔΕΗ, ενώ ακό­μη 2 άνδρες, ο 50χρονος Γιώρ­γος Τόσκας και ο 50χρονος Γιάν­νης Καρ­λα­τή­ριας βρί­σκο­νταν στο σημείο κάτω από την κολώ­να χτυ­πη­μέ­νοι θανάσιμα.

Σύμ­φω­να με τις ίδιες πλη­ρο­φο­ρί­ες ακό­μα τέσ­σε­ρις εργά­τες είναι τραυ­μα­τί­ες.

Σύμ­φω­να με τον πρό­ε­δρο της ΓΕΝΟΠ — ΔΕΗ, κ. Γιώρ­γο Αδα­μί­δη, εξω­τε­ρι­κά συνερ­γεία εργά­ζο­νταν στην περιο­χή του Γυμνού Ευβοί­ας για συντή­ρη­ση και απο­κα­τά­στα­ση βλα­βών του δικτύου.
«Η πρώ­τη εικό­να που ξέρου­με είναι πως έγι­νε κάποιο ατύ­χη­μα, κόπη­κε κάποιο σύρ­μα και με την ταλά­ντω­ση του έτσι όπως κόπη­κε και πήγε και ακού­μπη­σε στην μέση τάση, αφού ηλε­κτρί­στη­κε αυτό με την σει­ρά του τρεις εργα­ζό­με­νοι στην κολώ­να τους χτύ­πη­σε το ρεύ­μα, περισ­σό­τε­ρο από 20.000volt επι­φέ­ρο­ντας τους ακαι­ραίο θάνα­το, δεν έχου­με ακό­μα την εικό­να για­τί τώρα πηγαί­νουν στο σημείο για αυτο­ψία».

 

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο