Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υπάρχει εισαγγελέας; Ο φασιστικός βόθρος του «Μακελειού» ξεχείλισε ξανά…

Ο φασι­στι­κός βόθρος που ονο­μά­ζε­ται «Μακε­λειό» δεν έπα­ψε ποτέ να ανα­δύ­ει μυρω­διές χρυ­σαυ­γί­τι­κης σαπί­λας. Με όχη­μα τον πρω­τό­γο­νο αντι­κομ­μου­νι­σμό, η εν λόγω σαβου­ρο­φυλ­λά­δα και η δια­δι­κτυα­κή της έκδο­ση πρω­το­στα­τούν στον κιτρι­νι­σμό, την πατρι­δο­κα­πη­λεία και το ρατσι­στι­κό μίσος.

Το τελευ­ταίο διά­στη­μα, μάλι­στα, ο φασι­στι­κός βόθρος επι­δί­δε­ται σε αυτό που ξέρει να κάνει πολύ καλά: Στην προ­σπά­θεια ξεπλύ­μα­τος των κατα­δι­κα­σμέ­νων από τη δικαιο­σύ­νη εγκλη­μα­τιών της ναζι­στι­κής Χρυ­σής Αυγής, τους οποί­ους επι­χει­ρεί να παρου­σιά­σει ως τάχα… αδι­κη­μέ­νους «αγω­νι­στές» και «πατριώ­τες». Όμοιος τον όμοιο και η κοπριά στα λάχανα.

Σήμε­ρα, η χου­ντι­κή φυλ­λά­δα συνέ­χι­σε το βρώ­μι­κο ρόλο της με άλλο ένα χυδαίο πρω­το­σέ­λι­δο, όπου παρου­σιά­ζει τον δολο­φό­νο του Παύ­λου Φύσ­σα, τον χρυ­σαυ­γί­τη Ρου­πα­κιά, ως πρά­κτο­ρα της… Μοσάντ και «λακέ του ΚΚΕ» (!!). Πρό­κει­ται για ανα­πα­ρα­γω­γή της παλιάς και πλή­ρως γελοί­ας προ­σπά­θειας των νεο­να­ζί χρυ­σαυ­γι­τών να παρου­σιά­σουν τον Ρου­πα­κιά ως… συν­δε­ό­με­νο με το ΚΚΕ!

Το ζήτη­μα, ωστό­σο, είναι αλλού…

Η γρα­φι­κό­τη­τα παύ­ει να είναι χαρι­τω­μέ­νη όταν αγγί­ζει τα όρια της γκε­μπε­λι­κής προ­πα­γάν­δας. Και αυτά τα όρια, η φυλ­λά­δα «Μακε­λειό» τα έχει ξεπε­ρά­σει προ πολ­λού. Διό­τι είναι άλλο η δημο­σιο­γρα­φι­κή κρι­τι­κή για μια δικα­στι­κή από­φα­ση και άλλο η σκό­πι­μη δια­σπο­ρά συκο­φα­ντιών και ψευ­δών πλη­ρο­φο­ριών με στό­χο την παρα­πλά­νη­ση της κοι­νής γνώ­μης. Ο Ρου­πα­κιάς είναι — και με τη βού­λα του δικα­στη­ρί­ου — κατα­δι­κα­σμέ­νος σε ισό­βια κάθειρ­ξη χρυ­σαυ­γί­της φονιάς.

Ανα­ρω­τιέ­ται κάποιος: Υπάρ­χει άρα­γε εισαγ­γε­λέ­ας να επέμ­βει αυτε­πάγ­γελ­τα για τέτοιου είδους αθλιότητες;

Για όσους δε θα προ­τρέ­ξουν να πουν για­τί να ασχο­λη­θού­με με ένα περι­θω­ρια­κό έντυπο/σάιτ της ακρο­δε­ξιάς, τους λέμε: Περι­θω­ρια­κό γκρου­πού­σκου­λο της ακρο­δε­ξιάς ήταν και η Χρυ­σή Αυγή πρω­τού γιγα­ντω­θεί. Το «αυγό του φιδιού» δεν το αφή­νεις να εκκο­λα­πτεί, αλλά το τσα­κί­ζεις από πριν.

Με την εγκλη­μα­τι­κή οργά­νω­ση Χρυ­σή Αυγή μπο­ρεί να τελειώ­σα­με, προς το παρόν. Ο χρυ­σαυ­γι­τι­σμός όμως ζει και βασιλεύει…

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο