Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υπουργείο στον Κασσελάκη πρότεινε η ΝΔ το 2019!!!

Τις σχε­δόν μηδα­μι­νές πολι­τι­κές απο­στά­σεις μετα­ξύ των ηγε­σιών της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ φαί­νε­ται πως επι­βε­βαιώ­νει ο Μανώ­λης Καπνι­σά­κης που είναι ο διευ­θυ­ντής του πολι­τι­κού γρα­φεί­ου του προ­έ­δρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποί­ος σε συνέ­ντευ­ξή του στην εφη­με­ρί­δα Documento, ανέ­φε­ρε ότι το 2019 ο Κυριά­κος Μητσο­τά­κης πρό­τει­νε υπουρ­γείο στον Στέ­φα­νο Κασσελάκη.

Συγκε­κρι­μέ­να ο Μ. Καπνι­σά­κης ανέ­φε­ρε: «Το 2019, προ των εθνι­κών εκλο­γών, ο Αντώ­νης Δια­μα­τά­ρης τον προ­σέγ­γι­σε για λογα­ρια­σμό του Κυρ. Μητσο­τά­κη και του πρό­τει­νε θέση εξω­κοι­νο­βου­λευ­τι­κού υπουρ­γού, την οποία ο Στέφ. Κασ­σε­λά­κης αρνήθηκε».

Ο Στέ­φα­νος Κασ­σε­λά­κης, όπως έχει παρα­δε­χθεί δημό­σια, πριν λίγα χρό­νια αρθρο­γρα­φού­σε υπέρ του Κ. Μητσο­τά­κη και της ΝΔ, ενώ και τώρα που ανέ­λα­βε πρό­ε­δρος του ΣΥΡΙΖΑ σε κάθε ευκαι­ρία δεί­χνει την στρα­τη­γι­κή του ταύ­τι­ση με την κυβέρ­νη­ση, όπως το έπρα­ξε και με την πρό­σφα­τη ομι­λία του στον ΣΕΒ, που απο­τε­λεί μια βαθιά «υπό­κλι­ση» στα «θέλω» του κεφαλαίου.

Αρνή­θη­κε ο κυβερ­νη­τι­κός εκπρό­σω­πος Π. Μαρι­νά­κης ότι έγι­νε τέτοια πρό­τα­ση στον Στ. Κασ­σε­λά­κη δηλώ­νο­ντας στο ραδιό­φω­νο του ΣΚΑΙ πως «είναι προ­ϊ­όν επι­στη­μο­νι­κής φαντα­σί­ας». Ως επι­χεί­ρη­μα είπε, ότι ο Κ. Μητσο­τά­κης δεν θα μπο­ρού­σε να υπουρ­γο­ποι­ή­σει κάποιον μόνο επει­δή αρθρο­γρα­φού­σε υπέρ του, δηλα­δή εμμέ­σως απο­δέ­χε­ται τις κοντι­νές πολι­τι­κές αποστάσεις.

Από την πλευ­ρά του ο Αντώ­νης Δια­μα­τά­ρης σε ανάρ­τη­ση στο δια­δί­κτυο γρά­φει πως «τo δημο­σί­ευ­μα της εφη­με­ρί­δας Documento (έκδο­ση 6ης-7ης Ιανουα­ρί­ου 2024) ότι δήθεν εγώ πρό­τει­να στον κ. Στέ­φα­νο Κασ­σε­λά­κη εκ μέρους του κ. Κυριά­κου Μητσο­τά­κη θέση υπουρ­γού μετά τις εκλο­γές του 2019 και εκεί­νος αρνή­θη­κε είναι απο­λύ­τως ψευ­δές. Αυτά για την απο­κα­τά­στα­ση της αλήθειας».

Το τι ακρι­βώς έγι­νε το 2019 δεν είναι σαφές όπως και το για­τί επι­λέ­χθη­κε η χρο­νι­κή στιγ­μή για αυτή την «απο­κά­λυ­ψη» Καπνισάκη…

Πηγή: 902.gr

 

ΙΔΕΕΣ και «ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ» που άλλα­ξαν το ποδό­σφαι­ρο – Γιάν­νης Γεωργάκης

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο