Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υπόθεση Κολωνού: Απαλλαγή του Ηλ. Μίχου για τρεις βαρύτατες κατηγορίες, λόγω αμφιβολιών, ζήτησε η εισαγγελέας

Την απαλ­λα­γή λόγω αμφι­βο­λιών του Ηλία Μίχου για τις κατη­γο­ρί­ες που αφο­ρούν βια­σμό της 12χρονης από τον Κολω­νό καθώς και για μαστρο­πεία σε οίκους ανο­χής μέσω εξα­να­γκα­σμού με απο­κό­μι­ση πορ­νι­κών εσό­δων, ζήτη­σε από τους δικα­στές του Μικτού Ορκω­τού Δικα­στη­ρί­ου ο Εισαγ­γε­λέ­ας Έδρας.

Ο εισαγ­γε­λι­κός λει­τουρ­γός, μετά από πολύ­μη­νη δια­δι­κα­σία που διε­ξή­χθη κεκλει­σμέ­νων των θυρών, έκρι­νε πως ο κατη­γο­ρού­με­νος ως πρω­τα­γω­νι­στής της δυσώ­δους υπό­θε­σης πρέ­πει να αθω­ω­θεί για τις βαρύ­τε­ρες από τις κατη­γο­ρί­ες που αντιμετωπίζει.

Ο εισαγ­γε­λέ­ας θεω­ρεί πως ο 55χρονος επι­χει­ρη­μα­τί­ας από τον Κολω­νό πρέ­πει να κρι­θεί ένο­χος μόνο για δια­κε­κρι­μέ­νη κατά­χρη­ση ανη­λί­κου που δεν συμπλή­ρω­σε τα 14 έτη από πρό­σω­πο που του το είχαν εμπι­στευ­τεί , για κατο­χή πορ­νο­γρα­φι­κού υλι­κού με ανή­λι­κο κάτω των 12 ετών αλλά χωρίς εξα­να­γκα­σμό και κερ­δο­σκο­πία, για διευ­κό­λυν­ση της ανή­λι­κης να εκδί­δε­ται καθώς και για οπλο­κα­το­χή . Συνο­λι­κά για τον Μίχο ζήτη­σε ενο­χή για τέσ­σε­ρις κατη­γο­ρί­ες και απαλ­λα­γή για τρεις.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο