Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Υπόθεση Κολωνού: Περισσότερα από 10 πρόσωπα «έδωσε» η 12χρονη

Συμπλη­ρω­μα­τι­κή κατά­θε­ση έδω­σε, το βρά­δυ της Μ. Δευ­τέ­ρας, στην Εισαγ­γε­λία Ανη­λί­κων κατό­πιν παραγ­γε­λί­ας της ανα­κρί­τριας, η 12χρονη από τον Κολω­νό, η οποία επί χρό­νια υπήρ­ξε θύμα βια­σμού και μαστροπείας.

Το κορί­τσι φέρε­ται να μίλη­σε για πάνω από 10 νέα άτο­μα, κυρί­ως αλλο­δα­πούς, των οποί­ων τα ονό­μα­τα δεν μπό­ρε­σε να θυμη­θεί, με εξαί­ρε­ση κάποια άτο­μα, στα οποία ανα­φέρ­θη­κε με το μικρό τους όνομα.

Στην κατά­θε­σή της η 12χρονη ανα­φέρ­θη­κε και στον προ­φυ­λα­κι­σμέ­νο για την υπό­θε­ση Ηλία Μίχο, για τον οποίο είπε ότι της ζήτη­σε να συνευ­ρε­θεί ερω­τι­κά με «πλού­σια πρό­σω­πα που έχουν λεφτά». Το κορί­τσι, όμως, δεν είχε κάτι περισ­σό­τε­ρο να προ­σθέ­σει γι’ αυτό καθώς, όπως φέρε­ται να είπε, δεν πήγε ποτέ σε αυτά τα ραντε­βού που ήθε­λε να κλεί­σει ο Μίχος.

Οι αστυ­νο­μι­κοί ανα­μέ­νουν την απο­μα­γνη­το­φώ­νη­ση της εξέ­τα­σης του κορι­τσιού προ­κει­μέ­νου να ξεκι­νή­σουν τις έρευ­νες για την ταυ­το­ποί­η­ση των ατό­μων με τις ίδιες πηγές να λένε ότι ανα­μέ­νο­νται σύντο­μα εξε­λί­ξεις και συλλήψεις.

Η δικη­γό­ρος της 12χρονης κατέ­θε­σε την προη­γού­με­νη εβδο­μά­δα εκ νέου αίτη­ση στην ανα­κρί­τρια για συμπλη­ρω­μα­τι­κή κατά­θε­ση της ανή­λι­κης, ενώ αντί­στοι­χο αίτη­μα είχε κατα­τε­θεί προ 15ημερου από την έτε­ρη δικη­γό­ρο της μικρής, Ασπα­σία Ταρα­χο­πού­λου, το οποίο είχε απορ­ρι­φθεί ως αόριστο.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο