Ό,τι ν’ ακούω με το δεξιό μου αυτί / με μάτι αριστερό το βλέπω.
Κι ό,τι καταπιάνεται ο νους να στοχαστεί, / οι χτύποι της καρδιάς το λένε πρώτοι. (Κ. Βάρναλης)

Φοβάσαι τον κορονοϊό; Δεν υπάρχει λόγος, ο Βελόπουλος έχει τη λύση!

Ναι, καλά κατα­λά­βα­τε. Αφού πού­λη­σε χει­ρό­γρα­φες επι­στο­λές του Ιησού, κερα­λοι­φές και ματζού­νια του Αγί­ου Όρους δια πάσαν νόσον, αφού έχυ­σε το ρατσι­στι­κό του δηλη­τή­ριο προ­τεί­νο­ντας ξερο­νή­σια για τους πρό­σφυ­γες και νάρ­κες (!) κατά μήκος των συνό­ρων (για να σκο­τώ­νο­νται ευκο­λό­τε­ρα τα γυναι­κό­παι­δα), ο Κυριά­κος Βελό­που­λος έπια­σε και το ζήτη­μα του κορονοϊού.

«Μάστο­ρας» από τους λίγους στο παπα­τζι­λί­κι, ο πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής Λύσης βρή­κε τη λύση για την προ­στα­σία από τον κορο­νο­ϊό με την αλοι­φή «Βυζα­ντι­νόν»! Ενη­μέ­ρω­σε δε το κοι­νό του ότι πρό­κει­ται για «κοκτέιλ ουσί­ων», κάποιες εκ των οποί­ων υπάρ­χουν στην Αυστρα­λία. Το πως συν­δύ­α­σε την Αυστρα­λία με το Βυζά­ντιο και τον κορο­νο­ϊό, μόνο ο ίδιος ξέρει.

Είπε, λοι­πόν, ο πρό­ε­δρος της Ελλη­νι­κής Λύσης:

«Ο κορω­νο­ϊ­ός είναι ένα θέμα. Με την “Βυζα­ντι­νόν”, απο­τρέ­πε­τε κάθε μικρό­βια από τα χέρια σας. Είναι φυσι­κό, φόρ­μου­λα με βότα­να μέσα. Μία επά­λει­ψη θα κάνε­τε το πρωί, μία το μεση­μέ­ρι και μία το βρά­δυ και θα είστε οκ. Μετά μπο­ρεί­τε να κάνε­τε και 17 χει­ρα­ψί­ες. Έχει μέσα ένα κοκτέιλ ουσιών. Και κάποια από τα βότα­να υπάρ­χουν μόνο στην Αυστρα­λία. Ούτε να φοβά­σαι τον κορω­νο­ϊό. Ούτε τίπο­τα. Έχει από τα λίγα βότα­να που είναι δυσεύ­ρε­τα. Ούτε κορο­νο­ϊό, ούτε να φοβά­στε ιώσεις, ούτε βακτή­ρια ούτε να φοβά­στε τίποτα».

Θα συμ­φω­νή­σου­με με την τελευ­ταία πρό­τα­ση του Βελό­που­λο. Μη φοβά­στε ούτε τις ιώσεις, ούτε τα βακτή­ρια. Στους ακρο­δε­ξιούς, τους πατρι­δέ­μπο­ρους και τους παπα­τζή­δες να ‘χετε το νου σας για­τί είναι αδί­στα­κτοι στην εξαπάτηση.

Μοι­ρα­στεί­τε το:

Μετάβαση στο περιεχόμενο